Benedek burkolat

Burkolatos osztályunk 2010-ben nyílt meg először érdi szaküzletünkben, majd 2015-ben Kondorosi úti üzletünkben épült ki a bemutatóterem.
A neves olasz és spanyol burkolatgyártók termékei közül több száz családot forgalmazunk, amiknek jelentős része bemutatótermeinkben meg is tekinthető bemutatószobákban és állványokon.

Forgalmazott márkáink

  • Sant’Agostino
  • Cifre
  • Marazzi
  • Ibero
  • Ragno
  • Dual Gres
  • Durstone
  • Sopro

Szolgáltatásaink

Látványtervezés

Ön kiválasztja az elképzeléseinek leginkább megfelelő burkolatot, és igény esetén a további fürdőszobai berendezéseket, munkatársaink pedig elkészítik Önnek az első két látványtervet díjmentesen!

Házhozszállítás

A megrendelt termékeket akár ingyen házhoz is szállítjuk! Cégünk saját gépjárműparkkal rendelkezik, a nagyobb rendeléseket egyedi elbírálás alapján akár ingyen kiszállítjuk! Kérje munkatársaink ajánlatát!

Szakmai tanácsadás

Szakértő munkatársaink folyamatos oktatásban részesülnek. Ismerik a termékeket, a gyártási folyamatokat, a vevői igényeket és az aktuális trendeket egyaránt!
Ráadásul fürdőszobai és épületgépészeti termékeink kapcsán is megfelelő segítséget tudnak nyújtani. Forduljon munkatársainkhoz bizalommal!

Segítség a megfelelő termékek és az optimális helykihasználás érdekében

Egy jól megválasztott burkolat vagy fürdőszobai berendezés hosszútávon lesz otthona része. Egy megfelelő színnel, mintával vagy formával egészen új külsőt adhat otthonának, és játszhat a terek kialakításával, egy kis helyiséget is naggyá varázsolhat. Munkatársaink az optimális szín- és térhatás elérésében is tudnak segíteni.

Anyagmennyiség kalkuláció

Ha kiválasztotta a burkolatot, akkor nagyon fontos kiszámolni a szükséges anyagmennyiséget. Ez több tényezőtől függ, úgy mint a burkolandó helyiség mérete, elrendezése és a választott burkolatok mérete valamint formája.
Értékesítőink az anyagigényt is meghatározzák Ön helyett!

Épületgépészeti és szaniter termékek értékesítése

A Benedek és Tsa Kft. neve az elmúlt évtizedekben egybeforrt az épületgépészeti és fürdőszobai termékek értékesítésével. Ebből adódóan, ha otthonába a burkolatok mellett szaniterre, csaptelepre, szerelvényre, zuhanykabinra, kazánra, radiátorra vagy más hasonló berendezésre van szüksége, üzleteikben biztosan talál megfelelőt.

Egyedi árajánlatok készítése

Vásárlóink több évtizede belénk vetett bizalmát állandó odafigyeléssel és személyre szabott ajánlatokkal, kedvezményekkel viszonozzuk.

Weboldal és webáruház

A www.benedekburkolat.hu weboldalon megtekinthet számos általunk forgalmazott burkolatot, olvashat a burkolat választás fortélyairól, az aktuális trendekről és inspirálódhat.
A www.benedekszerelveny.hu webáruházban pedig megtalál számos burkoláshoz szükséges segédanyagot, és több ezer épületgépészeti és fürdőszobai terméket!

Benedek és Tsa Kft.

Első osztályú termékek kiváló áron a Benedek Szerelvénytől!
A technika világával párhuzamosan a modern élet kihívásaira válaszként az épületgépészet is ugrásszerűen fejlődött az elmúlt évtizedekben. Ma már egy ingatlannak egészen új, összetettebb követelményeknek kell megfelelnie, mint akár 10 évvel ezelőtt.
A Benedek Szerelvény olyan korszerű épületgépészeti megoldásokat kínál, amiket beruházóként egy ingatlanba beépítve akár milliókat is megtakaríthat, miközben az épületet komfortosabbá és egészségesebbé varázsolja a lakók számára!

Ha egy ingatlan építésekor megfelelő hangsúlyt fektetnek a kivitelezéskor használatos alapanyagok minőségére, és a beépítésre kerülő berendezések kiválasztására, akkor egy épületgépészeti rendszert elég egyszer kialakítani, és az épület teljes élettartama alatt tökéletes komfortot fog nyújtani.
A kezdeti beruházásokat körültekintően elvégezve, minőségi rendszereket választva, csökkentheti a jövőbeni karbantartási és üzemeltetési költségeket is.
Legyen szó hőszivattyúról, központi porszívóról, hangcsillapított lefolyóról, okos vezérlésről, divatos burkolatokról, fürdőszobai vagy konyhai berendezésekről vagy más épületgépészeti rendszerekről, a Benedek Szerelvény üzleteiben és webáruházában kollegáink segítségével a legnívósabb nemzetközi cégek termékeit is megtalálja!

Szakértelem és személyre szabott segítség

Műszakilag jól képzett szakembereink személyre szabott, minden igényt kielégítő, kedvező árajánlatokkal könnyítik meg ügyfeleink dolgát.
Cégünk komoly szakmai múlttal rendelkező magyar tulajdonú vállalkozás, a CU Group cégcsoport tagja. Ez garantálja a kedvező árakat, a széles áruválasztékot, termékeink magas minőségét és a gyors, pontos kiszolgálást három üzletünkben és webáruházunkban.

Kellemes böngészést kíván a Benedek Szerelvény csapata!