Az Arteo prémium laminált padlók különböző méretű lapjai egymással kombinálhatók, így olyan padlód lehet, amilyet megálmodtál. Add meg magadnak azt az örömöt, hogy a saját ízlésed és stílusod szerint töltöd meg élettel az otthonod.  Az Arteo laminált padlók 3D struktúrával rendelkeznek, ezért látásra, tapintásra megszólalásig hasonlítanak a tömör fára. Sokak szerint olyan, ha nem szebb, mint a valódi fapadlók, de sokkal ellenálóbb és nem kell pár évente felcsiszolni, lakkozni.

arteo laminalt padlo kep elso 1200x600

Miért az Arteo?

Az egymással kombinálható, különféle méretű lapok lehetővé teszik, hogy egyedivé  varázsold a helyiségek burkolatát. Minden színhez azonos színű, dupla matt réteggel bevont szegőlécet illeszthetsz. Nyugodtan tologathatod a bútorokat, vagy végigsétálhatsz tűsarokban az Arteo laminált padlódon, hiszen magas, AC5/33-as kopásállósággal rendelkezik, rendkívül jól bírja az intenzív használatot is. A padlólapok tökéletes, résmentes illeszkedéséről a V fuga 4 oldalon gondoskodik. Átlagon felüli színválasztékból válogathatod ki azt, amelyik leginkább passzol álmaid otthonába. Nem kell konfliktusba kerülnöd a családdal, ha véletlenül egy kis folyadék kerül a padlóra. Az Arteo laminált padlókat speciális viasszal vonják be gyárilag, amitől fokozottan nedvességállók. Élvezd az élethű fa hatást! Az Arteo padlók 3D struktúrával, tökéletes szinkronerezettséggel készülnek, és megszólalásig hasonlítanak a tömör fára. Élhetővé teszi az otthonod, mert természetes, káros anyagoktól mentes anyagokból készül, amit a legmagasabb német értékelés, a Kék Angyal minősítés igazol.

arteo laminalt padlo kep 1200x600

Tervezz egy életre!

Minden háztartásban előfordul, hogy valamilyen folyadék ömlik a padlóra. Az Arteo laminált padlód azonban biztonságban tudhatod, hiszen a gyártás során egy speciális ISOWAXX bevonatot kapnak az elemek. Ennek köszönhetően a burkolatod fokozottan nedvességálló lesz, és lerakathatod a fürdőszobán kívül az otthonod minden helyiségébe, még a konyhába is.

 

arteo laminalt padlo ikon 1  3D STRUKTÚRA

Megszólalásig hasonlít a tömör fára. Élvezd az élethű fa hatását tömörfa parketta vásárlás nélkül!

arteo laminalt padlo ikon 2  MAGAS KOPÁSÁLLÓSÁG

Nyugodtan tologathatod a bútorokat, vagy végigsétálhatsz tűsarokban az Arteo laminált padlódon.

 arteo laminalt padlo ikon 3  SPECIÁLIS VIASZRÉTEG

Nem kell konfliktusba kerülnöd a családdal, ha véletlenül egy kis folyadék kerül a padlóra.

  

A megjelölt újgenerációs, vízálló klikk rendszerrel ellátott lapokat 24 órás vízállósági tesztnek vetették alá! A padlólapok színei olyanok, mintha maga a természet festette volna. Fényét a matt lakkozás tompítja, ami megszólalásig természetes hatást ad megjelenésének.Az Arteo a művészet és a technológia találkozásából kelt életre. Az eredetiséget és a mesterfokú minőséget testesíti meg. A korszerű német technológiával ötvözve korlátlan szabadságot nyújt a kreativitásnak és a művészi szintre emeli a padlóburkolást. A szenvedély és az érzelmek inspirációjából készült.

 

Az Arteo laminált padló különböző méretei és jelölései:

T - 605 x 282 x 8 mm

S - 1286 x 160 x 8 mm

XXL - 2175 x 243 x 8 mm

XL - 1286 x 282 x 8 mm

XL - 1286 x 282 x 10 mm

arteo termkeadatok

LEGYEN OLYAN A BURKOLATOD, AMI BEKERETEZI AZ OTTHONOD STÍLUSÁT! 

  • Ne a padlóhoz keress bútorokat! Válaszd a lakberendezési tárgyaidhoz színben leginkább illő burkolatot! 
  • Élvezd a választás szabadságát, válogass hatalmas és divatos színválasztékunkból kedvedre!
  • Legyen olyan a laminált padlód, ami valóban keretet ad az otthonodnak!

arteo laminalt padlo szinek