Tisztítószerek

Sopro bio intenzív tisztító

Koncentrált, foszfát- és oldószermentes, általános tisztítószer mindenféle kerámiaburkolaton, fémen, műanyagon, fán található szennyeződéshez.

Bővebben ...

Cementfátyol eltávolító

Koncentrált, aktív savas tisztítószer cementmaradványok, rozsda- és vízkőlerakódások, zsír- és szappanmaradványok, általános szennyeződések és lerakódások eltávolításához.

Bővebben ...

Cementfátyol eltávolító

Koncentrált, extra erős, savas tisztítószer cementfátyol, mész és habarcsmaradványok, kivirágzás, valamint mindenféle savra érzékeny felületen lévő makacs szennyeződés eltávolításához.

Bővebben ...

Sopro csempe és lap impregnálószer

Speciális impregnálószer jó nedvszívóképességű, ezért foltosodásra hajlamos, durva kerámia padló- és falburkolatok folttaszító kezeléséhez.

Bővebben ...

Sopro intenzív tisztító és ápolószer

Feloldja és eltávolítja a gumi és cipő okozta szennyeződést, olaj- és zsírrétegeket, polimer és viaszrétegeket, önfényesítő emulziókat, nehezen eltávolítható foltokat a gres porcelán felületekről.

Bővebben ...

Sopro gres tisztító és ápolószer

Tisztító és ápoló koncentrátum átlagos szennyezettségű gres kőporcelán burkolatok mindennapi ápolásához. Csíkmentesen tisztít és ápol egy munkamenetben.

Bővebben ...

Sopro natúrkő impregnáló

Átlátszó impregnálószer speciálisan márvány, természetes kő és betonkő burkolatokhoz. A szer hosszan tartó védelmet nyújt az olaj, zsír és vízfoltok ellen.

Bővebben ...

Sopro natúrkő tisztító és felmosószer

Környezetbarát tisztító és ápolókoncentrátum, ami alkalmas a mindennapos tisztításra. Alkalmazható mindenféle márvány, természetes és beton kőburkolathoz.

Bővebben ...

Sopro olaj- és zsír eltávolító

Speciális tisztítószer olaj, zsír és viasz okozta szennyeződések kerámiaburkolatokról, betonfelületekről, egyéb ásványi alapú aljzatokról, természetes kőlapok eltávolításához.

Bővebben ...

Sopro tisztító és felmosószer

Kiadós, környezetbarát tisztító és ápolókoncentrátum kerámiacsempékhez és járólapokhoz, téglacsempéhez, agyag és klinker lapokhoz és betonkövekhez.

Bővebben ...

Sopro tűzálló kerámia- és üvegtisztító

Lúgos, felhasználásra kész, aktív tisztító részecskéket tartalmazó tisztítószer. Gyorsan, hatásosan távolítja el a kormot és más égési maradványokat.

Bővebben ...

Sopro erős kültéri tisztítószer

Erős hatású, savtartalmú tisztítószer, mely eltávolítja a kivirágzásokat, kéregképződményeket, habarcs- és betonmaradékokat természetes kövekről, betonról, teraszokról, és homlokzatokról.

Bővebben ...

1. oldal / 2