Cementfátyol eltávolító

Koncentrált, extra erős, savas tisztítószer cementfátyol, mész és habarcsmaradványok, kivirágzás, valamint mindenféle savra érzékeny felületen lévő makacs szennyeződés eltávolításához.


 sopro nemet minoseg tanusitvany


Felhasználási terület: Kültérre

Tulajdonságok: Erős szagú, extra erős, gyorsan ható készítmény

Alkalmazása: Kerámiára, csempére, mozaikra, gránitra, cottora és kőre

Anyagszükséglet: 5 – 15 m²/l


Erős szaga miatt kültéri felhasználása javasolt, extra erős és gyorsan ható készítmény. Csak kültérre alkalmazható és a frissen lerakott csempe és járólap első takarításához ajánlott termék. 1 literes kiszerelés.Tisztító és ápoló szerek

A Sopro tisztító, ápoló és impregnáló szerekkel tökéletesen karbantarthatók és tisztíthatók a minőségi burkolatok. A kínálatban megtalálható minden olyan ápolószer, amivel a burkolatunk tartós és szép lesz. Ahhoz, hogy megőrizzük és megelőzzük az esetleges károsodást mindenféleképpen szükségünk van ezekre a speciális tisztítószerekre.

Alaptisztító, impregnáló és színélénkítő szerek

Talán az egyik legfontosabb lépés a burkolat felhelyezése utána, annak a tisztítása, ugyanis a cementfátyolt, vakolatmaradékot és egyéb makacs szennyeződéseket azonnal el kell távolítani. A Sopro magaminőségi cementfátyol tisztítószereivel ez könnyedén lehetséges. A kerámia, porcelánlapok általános tisztítása is karban tartása is nagyon fontos, így mindenképpen arra megfelelő felmosó és tisztítószert kell alkalmazni, ha szeretnénk, hogy a minősége tartós legyen.

Makacsabb szennyeződések, rozsdafoltok és erősen színező szennyeződések esetén érdemesebb intenzív tisztítószert alkalmazni, hogy eltüntessük a foltokat. Ennek megelőzésére alkalmazhatunk impregnáló szereket, amivel előre megóvhatjuk a burkolatunkat az esetleges olaj, zsír és víz nyújtotta szennyeződésekkel szemben. Az impregnáló szereket kül és beltéren egyaránt használhatjuk.

Színélénkítő szerekkel is találkozhatunk a kínálatban, melyek segítenek a természetes burkolatok színének és struktúrájának elmélyítéséhez, melyek fakónak és színtelennek hatnak. A burkolat ezáltal nem csak szép, de tartósabb is lesz, ugyanis a szer hatására a felület víz és szennytaszítóvá válik. A színélénkítő a felületet nem fényesíti.