Sopro intenzív tisztító és ápolószer

Feloldja és eltávolítja a gumi és cipő okozta szennyeződést, olaj- és zsírrétegeket, polimer és viaszrétegeket, önfényesítő emulziókat, nehezen eltávolítható foltokat a gres porcelán felületekről.


 sopro nemet minoseg tanusitvany


Felhasználási terület: Kül- és beltérre

Tulajdonságok: Biológiailag lebomló

Alkalmazása: Gres porcelán felületekre

Anyagszükséglet: 5 – 15 m²/l


A Sopro tisztító és ápolószere alkalmas erős igénybevételnek kitett felületek rendszeres és időnkénti tisztításához. Biológiailag lebomló szer, oldószermentes, nagyon kiadós készítmény. Tisztítógépekhez is használható. 1 literes kiszerelés.Tisztító és ápoló szerek

A Sopro tisztító, ápoló és impregnáló szerekkel tökéletesen karbantarthatók és tisztíthatók a minőségi burkolatok. A kínálatban megtalálható minden olyan ápolószer, amivel a burkolatunk tartós és szép lesz. Ahhoz, hogy megőrizzük és megelőzzük az esetleges károsodást mindenféleképpen szükségünk van ezekre a speciális tisztítószerekre.

Alaptisztító, impregnáló és színélénkítő szerek

Talán az egyik legfontosabb lépés a burkolat felhelyezése utána, annak a tisztítása, ugyanis a cementfátyolt, vakolatmaradékot és egyéb makacs szennyeződéseket azonnal el kell távolítani. A Sopro magaminőségi cementfátyol tisztítószereivel ez könnyedén lehetséges. A kerámia, porcelánlapok általános tisztítása is karban tartása is nagyon fontos, így mindenképpen arra megfelelő felmosó és tisztítószert kell alkalmazni, ha szeretnénk, hogy a minősége tartós legyen.

Makacsabb szennyeződések, rozsdafoltok és erősen színező szennyeződések esetén érdemesebb intenzív tisztítószert alkalmazni, hogy eltüntessük a foltokat. Ennek megelőzésére alkalmazhatunk impregnáló szereket, amivel előre megóvhatjuk a burkolatunkat az esetleges olaj, zsír és víz nyújtotta szennyeződésekkel szemben. Az impregnáló szereket kül és beltéren egyaránt használhatjuk.

Színélénkítő szerekkel is találkozhatunk a kínálatban, melyek segítenek a természetes burkolatok színének és struktúrájának elmélyítéséhez, melyek fakónak és színtelennek hatnak. A burkolat ezáltal nem csak szép, de tartósabb is lesz, ugyanis a szer hatására a felület víz és szennytaszítóvá válik. A színélénkítő a felületet nem fényesíti.