Emigres Olite

Lenyűgöző természetes kő hatású, sima és strukturált felületű fehér agyag anyagú falilap. Természetes fehér, bézs és szürke színek.

Erős hatású, savtartalmú tisztítószer, mely eltávolítja a kivirágzásokat, kéregképződményeket, habarcs- és betonmaradékokat természetes kövekről, betonról, teraszokról, és homlokzatokról.


 sopro nemet minoseg tanusitvany


Felhasználási terület: Kültérre

Tulajdonságok: Extra erős koncentrátum

Alkalmazása: Természetes kövekre, betonokra, teraszokra és homlokzatokra

Anyagszükséglet: 30 – 50 m²/l


Erős kültéri tisztítószer, amivel könnyedén eltávolítható kéregképződményeket, habarcs- és betonmaradékokat és a közönséges szennyeződéseket természetes kövekről, betonról, csempéről, és teraszokról. 1 literes kiszerelés.

##

Csempe típus: Fali csempe
Felhasználási terület: Beltér
Fagyálló: Nem
Csempe felület: Matt, Strukturált
Csúszásmentes: Nem
Szín kategória: Bézs

További színek 4db

Sopro erős kültéri tisztítószer


Tisztító és ápoló szerek

A Sopro tisztító, ápoló és impregnáló szerekkel tökéletesen karbantarthatók és tisztíthatók a minőségi burkolatok. A kínálatban megtalálható minden olyan ápolószer, amivel a burkolatunk tartós és szép lesz. Ahhoz, hogy megőrizzük és megelőzzük az esetleges károsodást mindenféleképpen szükségünk van ezekre a speciális tisztítószerekre.

Alaptisztító, impregnáló és színélénkítő szerek

Talán az egyik legfontosabb lépés a burkolat felhelyezése utána, annak a tisztítása, ugyanis a cementfátyolt, vakolatmaradékot és egyéb makacs szennyeződéseket azonnal el kell távolítani. A Sopro magaminőségi cementfátyol tisztítószereivel ez könnyedén lehetséges. A kerámia, porcelánlapok általános tisztítása is karban tartása is nagyon fontos, így mindenképpen arra megfelelő felmosó és tisztítószert kell alkalmazni, ha szeretnénk, hogy a minősége tartós legyen.

Makacsabb szennyeződések, rozsdafoltok és erősen színező szennyeződések esetén érdemesebb intenzív tisztítószert alkalmazni, hogy eltüntessük a foltokat. Ennek megelőzésére alkalmazhatunk impregnáló szereket, amivel előre megóvhatjuk a burkolatunkat az esetleges olaj, zsír és víz nyújtotta szennyeződésekkel szemben. Az impregnáló szereket kül és beltéren egyaránt használhatjuk.

Színélénkítő szerekkel is találkozhatunk a kínálatban, melyek segítenek a természetes burkolatok színének és struktúrájának elmélyítéséhez, melyek fakónak és színtelennek hatnak. A burkolat ezáltal nem csak szép, de tartósabb is lesz, ugyanis a szer hatására a felület víz és szennytaszítóvá válik. A színélénkítő a felületet nem fényesíti.