Emigres Olite

Lenyűgöző természetes kő hatású, sima és strukturált felületű fehér agyag anyagú falilap. Természetes fehér, bézs és szürke színek.

Fürdőszobák, zuhanyzók, úszómedencék, mellékhelyiségek, csempézett, munka és közösségi helyiségek takarításához és fertőtlenítéséhez alkalmas vegyszer.


 sopro nemet minoseg tanusitvany


Felhasználási terület: Kül- és beltérre

Tulajdonságok: Biológiailag lebomló

Alkalmazása: Fürdőszobákhoz, zuhanyzókhoz, csempézett felületekre

Anyagszükséglet: 15 – 30 m²/l


Savas tisztítókoncentrátum alkalmas a fürdőszobák és csempézett felületű helyiségek mindennapi tisztítására. Nagyon gazdaságos a rendkívüli tisztító hatása miatt, polírozás nélkül fényesíti a felületet. 1 literes kiszerelés.

##

Csempe típus: Fali csempe
Felhasználási terület: Beltér
Fagyálló: Nem
Csempe felület: Matt, Strukturált
Csúszásmentes: Nem
Szín kategória: Fehér

További színek 2db

Sopro szaniter tisztító


Tisztító és ápoló szerek

A Sopro tisztító, ápoló és impregnáló szerekkel tökéletesen karbantarthatók és tisztíthatók a minőségi burkolatok. A kínálatban megtalálható minden olyan ápolószer, amivel a burkolatunk tartós és szép lesz. Ahhoz, hogy megőrizzük és megelőzzük az esetleges károsodást mindenféleképpen szükségünk van ezekre a speciális tisztítószerekre.

Alaptisztító, impregnáló és színélénkítő szerek

Talán az egyik legfontosabb lépés a burkolat felhelyezése utána, annak a tisztítása, ugyanis a cementfátyolt, vakolatmaradékot és egyéb makacs szennyeződéseket azonnal el kell távolítani. A Sopro magaminőségi cementfátyol tisztítószereivel ez könnyedén lehetséges. A kerámia, porcelánlapok általános tisztítása is karban tartása is nagyon fontos, így mindenképpen arra megfelelő felmosó és tisztítószert kell alkalmazni, ha szeretnénk, hogy a minősége tartós legyen.

Makacsabb szennyeződések, rozsdafoltok és erősen színező szennyeződések esetén érdemesebb intenzív tisztítószert alkalmazni, hogy eltüntessük a foltokat. Ennek megelőzésére alkalmazhatunk impregnáló szereket, amivel előre megóvhatjuk a burkolatunkat az esetleges olaj, zsír és víz nyújtotta szennyeződésekkel szemben. Az impregnáló szereket kül és beltéren egyaránt használhatjuk.

Színélénkítő szerekkel is találkozhatunk a kínálatban, melyek segítenek a természetes burkolatok színének és struktúrájának elmélyítéséhez, melyek fakónak és színtelennek hatnak. A burkolat ezáltal nem csak szép, de tartósabb is lesz, ugyanis a szer hatására a felület víz és szennytaszítóvá válik. A színélénkítő a felületet nem fényesíti.