Atlas Concorde

Az Atlas Concorde 1969-ben született, és a Concorde Group, azaz a világ első olasz kerámiacsoportjának őrzője. Pillantásuk mindig a jövő felé fordul, mert tudják, honnan indultak, minden nap egy új lehetőség arra hogy új oldalakat írjanak ennek a gyönyörű történetnek. Az összes kiállítási terület tükrözi a vállalat azon szándékát, hogy az építészet és a formavilág felé forduljon. A termékek, dekorációs terveik és műszaki jellemzőik tökéletesen alkalmasak a ennek szemléltetésére.

Kollekcióik világszerte jelen vannak a fontos lakossági és kereskedelmi projektekben, mind állami, mind magántulajdonban, mind beltéren, mind kültéren. Az Atlas Concorde kerámia designt és stílust ad az adott felületnek, tanúsítva az egyedi finomság és esztétikai és műszaki minőségét.

Kíváló kerámia felületeket

Ők a kerámiaipar egyik legfontosabb és legkiemelkedőbb vállalata. A padlók és a falak legjobb esztétikai és technológiai megoldásait tervezzük és gyártjuk, bármilyen stílushoz és alkalmazáshoz. Az innováció nem csupán a kiváló kerámia fejlesztését jelenti, hanem a termékkutatás ötvözését a környezet, a társadalom és az emberek iránti felelősség filozófiájával. A munka iránti tisztelet a vállalati etika egyik alappillére. Nagy figyelmet fordítanak munkatársaik munkakörülményeire, akik minden nap elkötelezettséget, professzionalizmust és szenvedélyt mutatnak nekink.

atlas concorde gyarto leiras 1

Fenntartható megközelítés

A környezetre gyakorolt ​​hatás csökkentése érdekében minden tevékenységüket úgy tervezik meg és hajtják végre, hogy figyelembe veszik a légkörbe történő kibocsátást, az erőforrások optimális felhasználását és a hulladék újrahasznosítását. Azok, akik az Atlas Concorde padlóját és falait vásárolják, tudatosan választanak, olyan terméket, ami nagy odafigyeléssel, biztonságosan, és fenntartható technológiák felhasználásával készült.

Nagy és minőségi termékkatalógus

Számos méretet, színt, dekorációt és speciális darabot kínálnak, melyek különleges stílust képviselnek és a legfejlettebb technológiával készülnek. Olyan megoldásokat kínálnak melyek, tökéletesek lehetnek kültérre és beltérre egyaránt. Márvány, kő, fa, szövet, cement, dombormű, hatású kerámia lapok. A kerámiákat a természetben fellelhető különböző anyagok inspirálják. Magasminőségük miatt a burkolatok hihetetlen életszerűek.

Porcelán kőből készült padlók

A kőagyag rendkívüli anyag. Műszaki tulajdonságai sok szempontból optimális választást tesznek lehetővé: könnyű alkalmazás, tisztítás, használat, karbantartás. Az egészségesség és a környezeti fenntarthatóság a kőagyag további sajátosságai, amelyek a terméket a legbiztonságosabbá teszik lakossági, kereskedelmi és nyilvános padlók, falak és felületek számára, beltéren és kültéren egyaránt.

Fehér testű kerámia bevonatok

A porcelán kőagyag mellett széles választékot kínálunk a fehér test anyagból belső burkolathoz tökéletesen illő anyag.  A műszaki és esztétikai értékek a szépség, a könnyű felrakás, a könnyű tisztítás és a tartósság tökéletes szintézisében rejlik.

Fedezd fel az Atlas Concorde burkolatokat!


Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, akik segítenek eligazodni a burkolatok között, és igény esetén látványtervet is készítenek!