Ibero-ről


Emilio Carnicer 1993-ban alapította az Emigres-t, ami a mai napig családi vállalkozásként működik. A vállalat növekedésének titka az elkötelezettségben rejlik, amely a porcelán csempe és a kerámia tervezésének és kivitelezésének precizitását jelenti. Jelenleg az Emigres naponta mintegy 25 000 m2-t termel kerámia-és porcelán csempékből és exportálják a világ minden tájára.

A világ változik, és az Emigres is. Inspirációt merítenek a természetes környezetből, és folyamatosan kutatják a korszerű technológiákat a kerámia- és porcelántermékek fejlesztésére.
Szeretnék kielégíteni az ügyfeleik igényeit. Minőséget keresnek minden részletben. A problémákat gyorsan és hatékonyan próbálják megoldani. Garantálják a kiváló és precíz szolgáltatást.

emigras ceramic 1

Emigres kollekciói

Az burkolatok letisztult formavonallal rendelkeznek. Gyönyörű strukturált és elegáns felszíne a szoba díszévé válik . Legyen szó minimalista natúr színű lapokról, extavagánsabb felületű lapokról, mindegyikhez találunk megfelelő párosítást. A végeredmény minden elképezést felülmúl. Ezek a burkolatok megadják az alap hangulatát az enteriőrök berendezéséhez. Az alapdarabok mellet van néhány mintás felületű falilap is. Visszafogott, letisztult színeket találunk: fehér, bézs, szürke.

emigras ceramic 2

Forduljon a Benedek Szerelvény munkatársaihoz bizalommal!

Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, akik segítenek eligazodni a burkolatok között, és igény esetén látványtervet is készítenek!