A FAP Ceramiche a szépséget, a designt és a technológiát tartja a legfontosabb erényeknek a kerámia gyártás terén

Kerámia, a biztonságos választás

Tudtad, hogy a kerámia egy sok szempontból biztonságos alapanyag? Műanyag mentes és 100%-ig újrahasznosítható. Higiénikus és hipoallergén, és nem szívja magába a szennyeződéseket, a baktériumokat és a szagokat. Egy kerámia padló hosszan tart és egyszerű tisztítani, így évek múltán is képes újként hatni.
Kiváló anyag és fényes textúra a fürdőszobák burkolásához
A kortárs fürdőszoba design újraértelmezi a dekoráció fogalmát, és egyre több díszítési lehetőséget kínál járólapok és csempék terén is.
A tervezők és design rajongók kötelező darabjai közé tartoznak a FAP három dimenziós felületű lapjai, a visszafogottan textúrált burkolatok, a természetes anyag utánzatok (például fa és textil hatás) és a fényes felszínek, amelyek lehetővé teszik a modern fürdőszobák stílusos és elegáns kivitelezését.

Konyhai csempék – Visszatérés a cement lapokhoz

Időtlen szépség, a kézművesség hatása és szofisztikált részletek. Ez jellemzi a FAP cement lapokat idéző burkolatait.
A FAP története a ’60-as évek közepén kezdődött, amikor Sassulo-ban a Fabbrica Ar-tistica Piastrelle elkezdte a gyönyörű, minőségi járólapok és csempék gyártását.
1997-ben, harminc évnyi sikeres világpiaci jelenlét után a vállalat csatlakozott a Gruppo Concorde cégcsoporthoz, a kerámia szektor egyik legfontosabb résztvevőjéhez.
A FAP márkát később újraindították egy olyan megkülönböztetett pozíciót létrehozva, amely meghatározta a márka identitását, és a piac azon igényeit tükrözi, amelyek a modern épületek burkolásához szükségesek.
Ezzel új fejezetet nyitottak a FAP történetében, és ezt a fejezetet a mai napig számos lakás falain és padlóján olvashatjuk. A történetek szemet gyönyörködtető, high-tech álmokat mesélnek el. Csempéi és járólapjai design-jával folyamatosan igyekszenek megérinteni a különböző alap életstílusokat és karaktereket, hogy minden embert boldoggá tehessenek.

fap roma classic

A FAP ceramiche küldetése

A FAp küldetése, hogy olyan burkolatokat és megoldásokat kínáljon az otthonokba és a fürdőszobákba, amelyek igazodnak az ott lakók igényeihez. A FAP kollekciók egyesítik a tradicionális kerámiagyártás hagyatékát a kortárs design törekvésekkel.

A tradíció találkozása a modern szemlélettel a FAP termékeiben

A hagyomány találkozik a modern szemlélettel. Egy katalógus több mint 30 kollekcióval, amiben a kerámia készítés hagyománya találkozik a szofisztikált kortárs design-al.
Dekorált, színezett, polírozott, szatén fényű hiteles másolata a valódi márványnak, természetes kőnek és fának, mozaikok, és speciális vágások a tökéletes végeredményért: ezek a dolgok teszik az Ön fürdőszobáját is tökéletessé a FAP burkolataival.
A FAP termékek közt a fehér agyag fali csempék széles választékát találja meg a tradicionális, pontatlan élektől kezdve a nagyméretű, élvágott sima felszínű, rugalmas lapokig.

Made in Italy

Minden egyes FAP kerámiát kizárólag Olaszországban gyártatnak. Amikor Ön megvásárol egy FAP burkolatot, biztos lehet benne, hogy az környezetbarát technológiák és kiváló minőségű, biztonságos anyagok felhasználásával készült, jó és biztonságos munkakörülmények között.
A FAP-nál úgy vélik, hogy a nagy vállalatok is a társadalom kulcsfontosságú elemei közé tartoznak. Fontos hogy őszinték, tisztességesek és átláthatóak legyenek.

fap roma classic