Az otthonok, a lakóépületek, a középületek és a városok az emberek nélkül csak üres terek lennének.
A Marazzi ennek tudatában tervez és gyárt több mint nyolcvan éve olyan kerámia felületeket, ahol a pragmatizmus találkozik a szépséggel, az innováció követi a hagyományokat, és a technológia az emberi igényekhez igazodik.

Marazzi

A Marazzi exkluzív technológiái, a magas színvonal és a megbízhatóság a stílus, az ízlés, a szenvedély, a kerámiához és a szépség iránti szeretethez igazodik.
Állandó elkötelezettsége az innovatív stílus-, termék- és folyamatmegoldások iránt, valamint kutatásai és fejlesztései segítettek létrehozni egy olyan technológiai iránymutatás, amely a Marazzi-t a globális kerámia-burkolatgyártás színterének közepére helyezte.
Ma a Marazzi a legmodernebb gyártó üzemekkel és új technológiákkal, valamint több tucat technológiai szabadalommal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a legjobb kerámia és kőporcelán termékek előállítását mind az otthoni, mind a vállalati szektor számára, beleértve a könnyűsúlyú, vékony fali csempéket, a szellőző falakat és az emelt padlókat.

Ahol a tervezés véget ér, ott kezdődnek az érzelmek

Az olaszországi Sassuolo-ban 1935-ben alapított Marazzi vállalat a mai napig vezető szerepet tölt be a kerámia burkolatok gyártásában a mai napig. A 140 országban jelenlévő Marazzi márkanevét már szinte szinonimaként használják a kerámiaipar legfontosabb technológiai újításaival, folyamataival, és a minőségi kerámia lapokkal. Meghatározó mérföldköveket tett le a modern kerámiagyártás történetében.
A kezdetekkor a Marazzi kézzel díszített lapokat gyártott. Azonban már az 1950-es évek elején az új és eredeti megoldásokra fókuszáltak a burkolatok anyagának és a design terén is. A közismert logójukat 1960-ban Gio Ponti és Alberto Rosselli alakította ki.
Ma a Marazzi a New York-i tőzsdén jegyzett Mohawk Industries Inc., - a világ legnagyobb padlóburkoló gyártója, és csodálatos nemzetközi hírnevet szerzett mind a tervezők, az építészek és a vállalkozók, mind pedig a kereskedők és a végfogyasztók irányában.

A Marazzi jellemzői: tapasztalat, fejlődőképesség, kreativitás, dizájn, tradíció, kultúra és a kerámiák iránti szenvedély, amely párosul a környezettudatos gondolkodással.
Vásárlóik 3500 féle termék közül választhatnak. Termékpalettáján megtalálhatóak a mozaikok, márvány, gránit és természetes kövek több féle méretben, színben, vastagságban, különböző felületekkel és bevonatokkal.
Termékeik legfőbb jellemzői az esztétikus megjelenés mellett a rugalmasság, keménység, magas kopásállóság, foltokkal szembeni ellenálló képesség, csúszásmentes felület és könnyű tisztíthatóság.

marazzi burkolat gyartas

A túlméretezett lapoktól a mozaikokig

A Marazzi burkolatai között a jelenlegi trendeknek megfelelően az extra nagy méretű lapok is elérhetőek. Ezek mellett a kollekciójukban természetesen elérhetőek az átlagos, vagy kisebb méretű lapok és a főként dekorációként szolgáló mozaik lapok.

Az inspiráció magasfoka

Az inspiráció létezik, de dolgozni kell érte. A Marazzi burkolatok különbözőek mind színükben, anyagukban és textúrájukban, amik jól variálhatók egymással. Legyen szó minimalista natúr színű lapokról, fa hatású burkolatokról, vagy matt kövekről, mindegyikhez találunk megfelelő párosítást. A végeredmény inspiráló hatású és szemet gyönyörködtető lesz!
Padlólapjaik és fali csempéik megadják az alaphangot az enteriőrök berendezéséhez, felöltöztetik a tereket, hogy már csak a megfelelő kiegészítőket kelljen kiválasztani hozzájuk.
Amikor egy szoba új burkolatot kap, félresöpörjük a régi személyiségét, és újat adunk neki.

marazzi burkolat kutatas es fejlesztes

Keresse szakértő kollégáinkat!

Ha ön kiválasztotta a legszimpatikusabb burkolatokat, de nem tudja, hogy az miként mutatna otthonában, vagy alkalmas-e az elképzelt helyére, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!
Segítenek eligazodni a színek, anyagok és formák világában, és szükség esetén látványtervet is készítenek!