Realonda burkolat logó

Kerámia szenvedély

A Realonda története több mint 80 évvel ezelőttre nyúlik vissza. Az első ciklus El Tercio néven volt ismert, amely 1920-ban kezdődött és 1936-ig tartott. A második szakasz 1952-ben kezdődődött, ami jelen leg is tart a már ismert Realonda néven. Ebben az időszakban a gyár folyamatosan alkalmazkodott a technológiai változásokhoz, hogy ügyfeleinek optimális minőségi terméket és gondos kiszolgálást kínáljon, amely elvárásaiknak megfelel.

Alakok és textúrák

Kifejlesztettek egy új kerámiatermék-tipológiát, amely magában foglalja a tintasugaras nyomtatványon végzett innovatív dekorációs folyamatot, amely műszaki korlátozások nélkül lehetővé teszi a kreativitás maximalizálását és testreszabását. A technológiai innováció, amely végtelen dekorációs lehetőségeket nyit meg, amelyek megsokszorozzák a kerámia gyűjtemények sokoldalúságát és felhasználását.

Ez az új technológia lehetővé teszi a nyomtatást minden kerámia felületre. Ezzel lehetővé téve a mintázatok és a hatásoknak a legrealisztikusabb kinézetet. Ezzel a forradalmian új kerámia nyomtatási technikával a díszítés korlátai teljesen eltűnnek, megsokszorozva a készítés lehetőségeit. Az elért felbontás sokkal magasabb, mint más hagyományos módszerekkel elért felbontás, amely a kerámia gyűjteményekhez realizmust és meghatározást ad, amely eddig elérhetetlen volt.

Új dekorációs dimenzió

A Realonda alkotó csapat elkötelezettsége arra irányul, hogy megragadja a természet szépségét minden pompájában olyan úttörő kerámia mintákban, amelyek esztétikailag és funkcionálisan is lenyűgözik a vásárlókat. Merész és avantgárd minták a legújabb esztétikai trendekhez vannak igazítva, de fogalmilag időtlenek. Textúrák, színek, mennyiségek és formák keveréke, amelyek hozzájárulnak a különleges és hangulatos légkör megteremtéséhez.

Tervezői csapatuk folyamatosan kutat és kutat, azzal a céllal, hogy megragadja az új kerámiakoncepciók legújabb esztétikai trendjeit, amelyek a formatervezés és a minőség szempontjából továbbra is meglepik az egyre igényesebb piacot.

Szerelmesi a geometriai formáknak és az általuk kínált végtelen dekorációs lehetőségeknek. Ezért vállalják elkötelezettségüket úttörő formatervezésű háromdimenziós termékek iránt.

Öko filozófia

A technológiai innováció iránti elkötelezettségük olyan termékvonalakhoz vezetett, amelyek megkülönböztetik őket az ágazat vezető vállalatai között.

Tervező csapatuk minden erőfeszítést az új trendek keresésére és adaptálására fordít, hogy elérjék az egyre igényesebb és változó piacot, új, exkluzív javaslatokkal, amelyek növelik márkaértéküket.

Amennyiben a Realonda termékei felkeltették az érdeklődését, látogasson el bemutatótermünkbe, vagy vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!