Ribesalbes logó kép

A kezdetek

Az 1986-ban alapított Cerámica Ribesalbes kiemelkedik szilárd és széles körű tapasztalataival a kerámia dekorációk és bevonatok területén. 30 éves története során képes volt tökéletesen egyesíteni a legújabb technológiát és a kézműves kerámia hagyományát, kiváló minőségű kollekciókat állítva elő, amelyek képesek voltak alkalmazkodni és követni a piac legigényesebb trendeit.

A Cerámica Ribesalbes termékeik alapjául a tervezésre és a technológiára támaszkodnak, bevonatokat és padlókat készítve mindenféle felhasználásra, otthontól kezdve a belsőépítészeti projektekig és franchise-ig vagy nemzetközi kereskedelmi létesítményekig.

Katalógusukat színnel teli kerámia gyűjtemények alkotják, sima és foltos, márványozott és díszített, valamint minden elképzelhető dekoratív kivitelben. Nagyon változatos minták, amelyek alkalmazkodnak a legváltozatosabb dekorációs stílusokhoz, a rusztikustól a karamellig, a lágy pasztelltől a leginkább eklektikus vonalig, verhetetlen anyagminőséggel.

Évtizedes tapasztalat

A 30. évfordulón három évtizedes intenzív és megelégedő munkát ünnepelik. Három évtizednyi munkát a kerámia kőagyag és annak tervezési alkalmazásának tanulmányozására és ismeretére szentelt. Három évtized után követi és elemezi a belső terek legújabb trendeit, előrejelzi és alkalmazkodik a divatvilág állandó változásaihoz, amelyeket ma büszkén ünnepelünk.

Ma továbbra is egyenesen előre tekintenek, több erővel és lelkesedéssel, mint valaha, az elégedett ügyfelek által nyújtott biztonsággal, és új kihívásokra és megvalósítandó álmokra törekszenek.

Kollekciók

Az burkolatok letisztult formavonallal rendelkeznek. Gyönyörű strukturált és elegáns felszíne a szoba díszévé válik . Legyen szó minimalista natúr színű lapokról, extavagánsabb felületű lapokról, mindegyikhez találunk megfelelő párosítást.

A végeredmény minden elképezést felülmúl. Ezek a burkolatok megadják az alap hangulatát az enteriőrök berendezéséhez. Az alapdarabok mellet van néhány mintás felületű falilap is. Visszafogott, letisztult színeket melett extrém neon színek és erős árnyalatú srága, rózsaszín, kék, zöld és más pompás színeket is találunk.

Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, akik segítenek eligazodni a burkolatok között, és igény esetén látványtervet is készítenek!