A Sant’Agostino cég több mint 50 éves múltra tekint vissza a burkolat gyártás terén. A még mai napig családi kézben lévő vállalat 1964-ben nyitotta meg első gyárát, és azóta is minden burkolatot Olaszországban gyártanak. A mai napig az alapító család által vezetett cég folyamatos megújuláson és fejlődésen ment keresztül, évről évre innovatív gyártási technológiákat vezetett be míg meghódította a piacot. A Sant’Agostino az egyik vezető design burkolat gyártó, erősen meghatározza a piacon uralkodó trendeket.

Olasz burkolat – kiváló minőség

Kiváló alapanyagok felhasználása, a minták legnagyobb kreativitással és precizitással való megtervezése, és színpompás, texturált felületű burkolatok gyártása az elsődleges céljuk.
Az olasz design filozófia és a forradalmasított gyártási technológia a burkolatok terén is tökéletes garancia a kiváló minőségre.

Környezettudatosság a fenntartható fejlődés jegyében

A tökéletes burkolat előállítása és gyártása mellett, a környezet megóvása is fontos szerepet tölt be a Sant’Agostino vállalat életében. Az EcoQuality a cég környezeti eszméje, mely a teljes gyártási folyamatot befolyásolja a fenntarthatóság jegyében. A program célja, hogy a gyártás során a környezet a lehető legkisebb mértékben sérüljön. A Sant’Agostino telepített napkollektorai segítségével saját természetes áramforrást biztosít magának, amivel csökkenti a CO2 kibocsátást. A gyártási folyamat során felhasznált víz és keletkezett hulladék 100%-át újrahasznosítják. A Sant’ Agostino elmondhatja magáról, hogy mindent megtesz a környezetéért, ráadásul rendszeresen részt vesznek jótékonysági akciókban is.

Sant’Agostino

A Sant’Agostino burkolatainak jellegzetes megjelenését a részletgazdag fa-, szövet-, és kőhatású texturált mintázat határozza meg, ami a nagyprecizitású nyomtatóknak köszönhetően teljesen élethű felszínt mutat.
Organikus és geometrikus mintázatú lapjaikon jellemzően a meleg barnás, szürkés és pasztelles árnyalatok dominálnak. A lapok kerámia alapanyaguknak köszönhetően rendkívül ellenállóak, és kevés karbantartást igényelnek. Falra és padlóra egyaránt alkalmazható, kifinomult összeállításaival a Sant’Agostino burkolatok könnyedén csempésznek stílust és egyedi hangulatot a modern otthonok enteriőrjeibe.

Színek határok nélkül

Az eltérő burkolat kollekciók gyártása során egytől egyig ugyanazt a nyomtatási technológiát alkalmazzák. Mint azt a méltán népszerű Digitalart kollekció fantázianeve is sugallja a mintázat létrehozásához is azt az innovatív digitális technológiát alkalmazzák, ami a színek szemszögéből nézve is hatalmas előrelépést jelent, mert lehetővé teszi bármilyen színárnyalat, tónus, és telítettség kialakítását. Ez a színkezelési rendszer kifinomult, játékosan harmonikus összeállítások vagy éppen nüansznyi különbségek megjelenítésére is alkalmas.

Minta éltől-élig

A szabadalmaztatott In-line digitális nyomtatási technológiával a burkolatok lapjait széltől szélig tökéletesen le tudják fedni a kívánt színnel és mintával. Ez garantálja a minta folytonosságát burkolás után is.
Vadonatúj, elismerésre méltó megjelenés
A padló- és falburkolatok meglepően gyönyörűvé és realisztikussá válnak, ugyanis a nyomtatási eljárás során keletkező apró festékpontok teljesen láthatatlanok maradnak a szem számára. A nyers, rusztikus fát, kőzeteket, durva szövésű textíliákat és kárpitokat idéző nagyszerű designer mintáknak, színösszeállításoknak és textúráknak köszönhetően, a kerámialapok anyagai egy eddig ismeretlen többletértéket kapnak.

Itáliai életérzés az Ön otthonában

Kollekcióik mindig a legfrissebb trendeket vonultatják fel és határozzák meg. Egy-egy stíluson belül is számos választási lehetőséget nyújtanak a felhasználók számára. Egy családon belül megtalálhatóak az alapdarabok és a díszítő elemként funkcionáló lapok is. A Sant’Agostino burkolatok finom eleganciájukkal egyedi, mediterrán életérzést és harmonikus enteriőrt biztosítanak.
A Sant’Agostino burkolat családokat keresse a Benedek Szerelvény bemutatótermeiben, vagy érdeklődjön kollégáinknál az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!