Image

Benedek Burkolat látványtervezés

Cégünk már 2015 óta foglalkozik személyre szabott látványtervek készítésével. Munkatársaink Budapesti és érdi üzletünkben egyaránt készítenek fürdőszobai látványterveket az Ön egyedi igényeinek megfelelően. Mindkét bemutatótermünkben látványos bemutatószobákkal és állványokkal várjuk, ahol megtekintheti az általunk forgalmazott márkák burkolatait, és a Benedek Szerelvény által forgalmazott egyéb fürdőszobai kiegészítőket és szanitereket is.

Szakképzett kollégáink folyamatos továbbképzésben részesülnek, ezáltal ismerik a vevői elvárásokat, a termékekben rejlő lehetőségeket és a gyártási technológiákat egyaránt. Az aktuális trendeket követve tökéletesen ki tudják elégíteni a vevői igényeket. A szakmai körökben elismert ViSoft látványtervező program segítségével könnyedén meg tudják valósítani az Ön elképzeléseit.

Image

Fürdőszobai berendezések

A Benedek Szerelvény üzleteiben forgalmazott burkolat márkák közül bármelyiket választhatja fürdőszobájának megtervezéséhez. A ViSoft tervező program fejlett rendszerének köszönhetően minőségi szaniterekkel és berendezésekkel egészítjük ki a látványtervet, hogy Ön tökéletesen el tudja képzelni álmai fürdőszobáját.

A tervekben felhasznált berendezéseket és szanitereket, vagy az ahhoz nagyon hasonló termékeket üzleteinkben személyesen vagy a webáruházunkon keresztül is beszerezhet.

Image

Látványtervezés menete

Kollégáink ingyenesen elkészítenek 2 db látványterv változatot, az Ön elképzelései alapján. Ez személyesen megtekinthető digitális formában. Ha minden látványtervet rendben talál, akkor a következő lépésben a kollégáink elkészítik az Ön személyre szabott árajánlatát, amin szerepel minden olyan tétel, amivel megvalósítható az elképzelt látványterv.

A vásárlást követően a kollégáink készítenek egy burkolási tervet, amivel a kivitelező megtudja valósítani az elképzeld fürdőszobát, ezt nyomtatott formában kézhez kapja, a kész látványtervet pedig elküldik egy megadott e-mail címre.

Image

Burkolat kiválasztása

Burkolataink között olyan neves gyártók, mint a Cifre, Marazzi, Ragno Sant' Agostino, Durston, Dual Gres termékeit taláhatja meg. Számos szín, méret és hatás közül választhat, legyen szó fényes vagy matt felületű, fali vagy padlóburkolatról. A látványtervben a burkolat típusán és elrendezésén kívül, akár a fuga színét is meghatározhatja, valamint a felhasznált fürdőszobai berendezéseket is. Így teljes képet kaphat arról, hogy elképzelése hogyan mutatna a fürdőszobának kialakított helyiségben.

A Sopro kínálatában a kiváló minőségű színes fugákon kívül, találhat arany és ezüst csillámporral kikevert fugázó anyagot is, amivel mutatóssá és különlegessé varázsolhatja a fürdőszobát. Ezen kívül az élvédőnek a színét és formáját is kiválaszthatja, hogy az elképzelése tökéletes megvalósuljon majd.

Mi kell a látványtervezéshez?

Egy pontosan méretezett fürdőszobai alaprajz, aminek a segítségével megtervezik az Ön jövőbeli fürdőszobáját.

Image

Jenei Szófia

Jenei Szófia kolléganőnk 2015 óta, az érdi üzletünkben tervezi meg a vásárlók álomfürdőszobáit. Lehet az elképzelés bármilyen egyedi, Ő biztosan tud segíteni. A továbbképzéseknek és az oktatásoknak köszönhetően mindig naprakész, legyen szó bármilyen termékről vagy fürdőszobai trendről.

Szofi elérhetőségei:

Telefonszám: 06 30 / 904 18 34
E-mail cím: jenei.szofia@benedekestsa.hu
Üzlet cím: 2030 Érd, Fehérvári út 63G
Weboldal: http://benedekburkolat.hu/
Webáruház: https://benedekszerelveny.hu/index.php

3D Fürdőszobai panoráma látványtervek

Tekintse meg panoráma fürdőszobai terveinket is. A panoráma látványterveknek köszönhetően a teljes fürdőszoba körbejárható, ezáltal tökéletesen elképzelhető lesz a megálmodott fürdő.

A Kondorosi úti bemutató termeinkben a személyre szabott látványterveidet már a VR szemüveggel is körbejárhatod!

Időpontfoglalás

Jenei Szófia

Kérjük töltse ki a mezőt.
Kérjük töltse ki a mezőt.

Jenei Krisztina

Kérjük töltse ki a mezőt.
Kérjük töltse ki a mezőt.

Mike Erika

Kérjük töltse ki a mezőt.
Kérjük töltse ki a mezőt.

Tófalvi Szilvia

Kérjük töltse ki a mezőt.
Kérjük töltse ki a mezőt.

Termékajánló

Fürdőszobába ajánlott termékeink

A Benedek Szerelvény üzleteiben nem csak szerelvények, szaniterek, és egyéb fürdőszobai és épületgépészeti termékek árusításával foglalkozunk, hanem az elmúlt években már burkolatokkal is növeltük a termékkínálatunkat.

 Így ha minket választ, berendezheti egységesen a fürdőszobáját, segítőkész szakképzett kollégáink segítségével, minden kérdésére választ kap. Kérem tekintse meg széles termékkínálatunkat!

Design radiátorok

A Lazzarini vállalat a tervezők, mérnökök szenvedélyéből és elkötelezettségéből jött létre. Minden egyes Lazzarini design és törölközőszárító radiátor a kollekcióján belül is egyedüli stílussal és harmóniával rendelkezik.

 

Image

Forgalmazott márkáink

ibero_logo.jpg
san_agostino_logo.jpg
fabresa_logo.jpg
floorgres_logo.jpg
florim_logo.jpg
dekorstock_logo.jpg
dual_gres_logo.jpg
durstone_logo.jpg
emigres_logo.jpg
maracci_log.jpg
ragno_logo.jpg
realonda_logo.jpg
ribesalbes_logo.jpg
crz64_logo.jpg
arcana_logo.jpg
aparici_logo.jpg
cifre_logo.jpg
cerim_logo.jpg

Látványtervezés helyszínei

helyszin ikon