Emigres Neutral

Gyönyörű természetes kő hatású fali és padló burkolat, elegáns fehér, bézs és világos szürke színekben pompáznak.

Színválasztás:

Emigres Neutral Dec Blanco 40x120

Koncentrált, foszfát- és oldószermentes, általános tisztítószer mindenféle kerámiaburkolaton, fémen, műanyagon, fán található szennyeződéshez.

Emigres Neutral Dec Beige 40x120

Koncentrált, aktív savas tisztítószer cementmaradványok, rozsda- és vízkőlerakódások, zsír- és szappanmaradványok, általános szennyeződések és lerakódások eltávolításához.

Emigres Neutral Dec Gris 40x120

Koncentrált, extra erős, savas tisztítószer cementfátyol, mész és habarcsmaradványok, kivirágzás, valamint mindenféle savra érzékeny felületen lévő makacs szennyeződés eltávolításához.

Emigres Neutral Mos Blanco 40x120

Speciális impregnálószer jó nedvszívóképességű, ezért foltosodásra hajlamos, durva kerámia padló- és falburkolatok folttaszító kezeléséhez.

Emigres Neutral Mos Beige 40x120

Feloldja és eltávolítja a gumi és cipő okozta szennyeződést, olaj- és zsírrétegeket, polimer és viaszrétegeket, önfényesítő emulziókat, nehezen eltávolítható foltokat…

Emigres Neutral Blanco 60x60

Tisztító és ápoló koncentrátum átlagos szennyezettségű gres kőporcelán burkolatok mindennapi ápolásához. Csíkmentesen tisztít és ápol egy munkamenetben.

Emigres Neutral Beige 60x60

Átlátszó impregnálószer speciálisan márvány, természetes kő és betonkő burkolatokhoz. A szer hosszan tartó védelmet nyújt az olaj, zsír és vízfoltok…

Emigres Neutral Gris 60x60

Környezetbarát tisztító és ápolókoncentrátum, ami alkalmas a mindennapos tisztításra. Alkalmazható mindenféle márvány, természetes és beton kőburkolathoz.

Emigres Neutral Gris 40x120

Otthonunk felújításának egyik alapköve a padló és a fal újraburkolása. A tökéletes végeredményhez azonban nem elég kiválasztani egy szemkápráztató járólapot…