Atlas Concorde

Az Atlas Concorde 1969-ben született, és a Concorde Group, azaz a világ első olasz kerámiacsoportjának őrzője. Pillantásuk mindig a jövő felé fordul, mert tudják, honnan indultak, minden nap egy új lehetőség arra hogy új oldalakat írjanak ennek a gyönyörű történetnek. Az összes kiállítási terület tükrözi a vállalat azon szándékát, hogy az építészet és a formavilág felé forduljon. A termékek, dekorációs terveik és műszaki jellemzőik tökéletesen alkalmasak a ennek szemléltetésére.

Kollekcióik világszerte jelen vannak a fontos lakossági és kereskedelmi projektekben, mind állami, mind magántulajdonban, mind beltéren, mind kültéren. Az Atlas Concorde kerámia designt és stílust ad az adott felületnek, tanúsítva az egyedi finomság és esztétikai és műszaki minőségét.

Kíváló kerámia felületeket

Ők a kerámiaipar egyik legfontosabb és legkiemelkedőbb vállalata. A padlók és a falak legjobb esztétikai és technológiai megoldásait tervezzük és gyártjuk, bármilyen stílushoz és alkalmazáshoz. Az innováció nem csupán a kiváló kerámia fejlesztését jelenti, hanem a termékkutatás ötvözését a környezet, a társadalom és az emberek iránti felelősség filozófiájával. A munka iránti tisztelet a vállalati etika egyik alappillére. Nagy figyelmet fordítanak munkatársaik munkakörülményeire, akik minden nap elkötelezettséget, professzionalizmust és szenvedélyt mutatnak nekink.

atlas concorde gyarto leiras 1

Fenntartható megközelítés

A környezetre gyakorolt ​​hatás csökkentése érdekében minden tevékenységüket úgy tervezik meg és hajtják végre, hogy figyelembe veszik a légkörbe történő kibocsátást, az erőforrások optimális felhasználását és a hulladék újrahasznosítását. Azok, akik az Atlas Concorde padlóját és falait vásárolják, tudatosan választanak, olyan terméket, ami nagy odafigyeléssel, biztonságosan, és fenntartható technológiák felhasználásával készült.

Nagy és minőségi termékkatalógus

Számos méretet, színt, dekorációt és speciális darabot kínálnak, melyek különleges stílust képviselnek és a legfejlettebb technológiával készülnek. Olyan megoldásokat kínálnak melyek, tökéletesek lehetnek kültérre és beltérre egyaránt. Márvány, kő, fa, szövet, cement, dombormű, hatású kerámia lapok. A kerámiákat a természetben fellelhető különböző anyagok inspirálják. Magasminőségük miatt a burkolatok hihetetlen életszerűek.

Porcelán kőből készült padlók

A kőagyag rendkívüli anyag. Műszaki tulajdonságai sok szempontból optimális választást tesznek lehetővé: könnyű alkalmazás, tisztítás, használat, karbantartás. Az egészségesség és a környezeti fenntarthatóság a kőagyag további sajátosságai, amelyek a terméket a legbiztonságosabbá teszik lakossági, kereskedelmi és nyilvános padlók, falak és felületek számára, beltéren és kültéren egyaránt.

Fehér testű kerámia bevonatok

A porcelán kőagyag mellett széles választékot kínálunk a fehér test anyagból belső burkolathoz tökéletesen illő anyag.  A műszaki és esztétikai értékek a szépség, a könnyű felrakás, a könnyű tisztítás és a tartósság tökéletes szintézisében rejlik.

Fedezd fel az Atlas Concorde burkolatokat!


Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, akik segítenek eligazodni a burkolatok között, és igény esetén látványtervet is készítenek!

Durstone piac

A Durstone a kerámia forma külseje és ereje, valamint a legújabb technológiák alkalmazása a kerámiagyártásban lehetővé teszi számukra, hogy ezeket az egyedi, tartós és esztétikus darabokat kínáljuk a vevőknek. A kiterjedt értékesítési hálózatnak köszönhetően kollekcióik 76 országban van jelen, Európától, a Közel-Keleten át egészen a Távol- Keletig. Büszkék arra, hogy az avantgárd építészeti és belsőépítészeti stúdiókban, valamint a legjobb kerámia- és építőanyag-forgalmazók létesítményeiben jenek vannak.

A Durstone mindig is jelen volt, kibővítette katalógusát innovatív termékkel és kifogástalan szolgáltatással, évről évre befektetve újabb ötletekbe. És a jutalom az, hogy a Durstone ezen a piacon az ügyfelek között az iparágban a legjobb helyzetben lévő és minősített vállalatok közé tartozik. Az igényének köszönhetően a Durstone évek óta Európát választotta a fő exportpiacnak. Ezzel a döntéssel sikerült elérnünk, hogy együtt dolgozzunk a legjobb európai forgalmazókkal és gyártókkal.

durstone gyarto leiras

Új design és forma

Az állandó élvonalban maradást az is segítette, hogy a Durstone nem a piacon meglévő burkolatokhoz hasonlókat készített, hanem teljes új designt és formákat álmodott meg. Korszerűbb vonalak, különféle bevonatok és hatalmas méretű burkolati lapok jellemezték az új designt.

Ebben a tekintetben meg kell jegyezni, hogy úttörők voltak a termékcsaládok elindításában és az olyan extrém burkolatok kitalálásában, amelyeket más gyártók később beépítettek termékcsaládjukba. Katalógusunkban egyszerű tájékozódni, ugyanakkor elég széles ahhoz, hogy megfeleljen a legmagasabb piaci igényeknek.

A Durstone porcelán csempe teljes választéka nagy formátumú egyenirányítású darabokból áll. A burkolat családok nagy részét különböző kivitelben kínálják (természetes, lappato, csúszásgátló vagy 2 cm vastag), mindig arra gondolva, hogy megoldásokat kínáljon a belsőépítészeti és dekorációs piac legigényesebb igényeihez.

Extrém méretek

Mindegy milyen anyag, vagy stílus utánzásáról legyen szó, a Durstone fejlett technológiájának köszönhetően a burkolati lapok élethűen hasonlítanak az adott kő, cement, vagy fa hatásra. Beépítették kínálatunkba a nagy formátumú, extrém méretű burkolatokat. Ez egy olyan termék, amelyet szakemberek számára terveztek, mind a hazai reform területén, mind a legigényesebb dekorációs projektekben. 31 × 98 cm, 90 x 90 és 40 × 120 cm méretben kapható, minden kollekció alapdarabokból áll, amelyek különböző domborművekkel és dekorációs lapokkal kombinálhatók.

Fedezd fel a Durstone burkolatokat!


Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, akik segítenek eligazodni a burkolatok között, és igény esetén látványtervet is készítenek!

Belső terek új dimenzióban​

A MOPA dekorpanelek egyediek és formagazdagok, melyek elegáns struktúrával és kreatív felülettel rendelkeznek. Korszerű és sokoldalú felhasználási lehetőséget biztosítanak, így szinte azonnal bármely tér látványosan átalakítható.  A különböző panelformák, és színek is kombinálhatók egymással, így a variációk lehetősége végtelen.

Nem csak mutatósak, de praktikusak is, mivel könnyen tisztíthatók, hő- és hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkeznek, valamint a memória habnak köszönhetően puhák és nem deformálódnak. A gipszpanellel szemben előnye, hogy nem igényel semmilyen további kezelést, nincs szükség alapozásra és festésre. Azonnal tökéletes, meleg hatást kölcsönöz a helyiségnek.

Dekorpanel anyaga és szerkezete

A MOPA dekorpanel nagy sűrűségű memória habból készül, melyet magas minőségű műbőr bevonattal látnak el. A panel szerkezeti vázát a bambuszrosttal dúsított memória hab adja, melyben mikrobuborékok találhatóak. A mikrobuborékok biztosítják a termék hang- és hőszigetelő tulajdonságát.

A memória hab vázra egy speciális –a valódi bőrhöz hasonló tapintású- PU műbőr borítás kerül, mely sokkal puhább a többi műbőrhöz képest, valamint a kopásállósága is magasabb. A bevonat különlegessége, hogy vízzáró, ugyanakkor légáteresztő. Nem csak a panel felső borítása, de alsó rétege is tartalmaz egy záróréteget, mely biztosítja, hogy nem szívja be a párát és nedvességet.

mopa dekor panel 1200x600

A MOPA dekorpanel tulajdonságai

Víz- és nedvességálló

A bambuszszövet habanyagnak és a minden oldalát bevonó tökéletes PU bőrbevonatnak köszönhetően a panelek víz és nedvességállóak.

Tűzgátló

A tűzgátlási képesség eléri a B kategóriát az EN13501 szabvány szerint, az SGS minősítése szerint. Égése kis mennyiségű füstöt képez, ami nem irritáló.

Hangszigetelő

A sokszögű 3D térbeli formáknak és a nagysűrűségű belső habnak köszönhetően a hang elnyelődik az éleken folyamatosan visszaverődve.

Könnyen tisztítható

A magas minőségű bevonatnak köszönhetően a panelek könnyedén tisztán tarthatók nedves ruhával, vagy porszívózással.

Bármilyen felületre

Nem igényel semmilyen előkészítést, a termék a megfelelő ragasztóval közvetlenül felhelyezhető műanyagra, betonra, fára, festett vagy tapétázott falra is.

Fedezd fel a Mopa dekorpaneleket!


Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, akik segítenek eligazodni a burkolatok között, és igény esetén látványtervet is készítenek!

Dual Gres - Vezető spanyol csempe gyártó

Hagyományos padlólapok és csempék gyártója. Különleges retro mintájú burkolat a cég védjegye. A burkolatok minőségi vörös agyag felhasználásával készülnek. Az anyag szépsége, egyszerű felhelyezése és könnyű tisztán tarthatósága a legfőbb előnyei.

A padlólapok legtöbbje 45×45 cm-ek, ez igazán közkedvelt a burkolati piacon, így a padlólapok esetén az egyik vezető spanyol gyártó. Nem gyártanak nagy sorozatokat, viszont a katalógusban szereplő összes lapból rendelkeznek készlettel, így rövid az átfutási idő.

Mediterrán stílus

Ha a tradicionális spanyol padlólapok színeire és mintáira vágyunk, akkor kitűnő választás. A hangulata igazán mediterrán, így ha melegséget és színeket szeretnénk csempészni otthonunka ez a burkolat kitűnő választás lesz. Az egyedi mediterrán hangulatú burkolatok mellett, gyönyörű természetes kő hatású burkolatokat is találunk, amiket könnyedén tudunk egymással és a dekor burkolatokkal kombinálni.

Fejlett technológiájának köszönhetően bármilyen elképzelésű mintázatot könnyedén megtudnak alkotni. Ennek köszönhetően könnyedén tudják utánozni a természetes anyagokat mint a fa, beton, cement vagy kő hatás így a burkolatok felszíne teljesen élethű lesz. A Dual Gres burkolatai nem csak lakossági felhasználásra alkalmasak, megálják a helyüket közösségi terekbe, vendéglátó egységekbe, ipari területekre, kül és betérre egyaránt.

dual gres gyarto leiras

Környezetvédelem

A Dual Gres elkötelezettséget szentel a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés iránt. A környezet megóvása különös jelentőséggel bír, így a teljes gyártási folyamatban újításokat és fejlesztéseket alkalmaznak. A termelési folyamatokat úgy fejlesztik, hogy minimalizálják annak a környezetre gyakorolt hatását.

DualKer – A tökéletes porcelán

Kifejlesztették a saját, „DUALKER” üveges porcelán sorozatukat, hogy lehetővé tegyék két alapvető cél elérését.

Kiváló műszaki tulajdonságokkal, nagy ellenálló képességgel a külső hatásokkal, alacsony porozitással, valamint a savakkal, szennyeződéssel és jéggel szembeni áthatolhatatlanságú mázas porcelán csempékkel szemben. A széndioxid-kibocsátás és a CO2-kibocsátás csökkentése annak érdekében, hogy a lehető leginkább tiszteletben tartsuk a környezetet.

Fedezd fel a Dual Gres burkolatokat!


Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, akik segítenek eligazodni a burkolatok között, és igény esetén látványtervet is készítenek!

Kezdetek

Fabresa 1960-ban született Lucena del Cid-ben azzal a szándékkal, hogy kis méretű kerámia megoldásokat kínáljon . Néhány évvel később a vállalat úgy döntött, hogy új irányba lép, és nemzetközi terjeszkedési stratégiákat vezet be és ki bővíti a termékportfólióját, amelyben a jelenlegi esztétikai trendek és a valós piaci igények jelennek meg. Számukra az ügyfél az első.

A Kerámiatechnológiai Intézet (az ITC, az egyetlen nemzeti szinten jóváhagyott központ az ilyen típusú tesztekre) által végzett tesztelési folyamat, valamint a Fabresa termékének jelenleg elegendő kapacitást biztosít a versenyképességhez az összes legjobb kerámiatermékkel a világon.

Filozófia

Cégük filozófiájának pillére a termékminőség és az ügyfélszolgálat iránti szilárd elkötelezettség. A termékkel kapcsolatban megvizsgálják a piac igényeit, a felmérés után alkalmazkodnak az igényekhez, és olyan fejlesztéseket és termékeket hoznak létre, amivel kielégítik az aktuális igényeket és trendeket.

Folyamatos fejlesztés és egyeztetés kulcsfontosságú szerepet játszik a gyártási folyamatok során, így tudjuk garantálni vevőink számára azt a folyamatos minőséget, amire teljeskörű garanciát vállalunk. Számukra a vevői elégedettség mindig is fontos volt így a minőségi és aktuális trendnek megfelelő termékek gyártása a fő szempont.

mopa dekor panel 1200x600

Környezet

A Fabresa gyár a L'Alcalatén régió szívében található, egy csodálatos környezetben, gyönyörű természeti tájakkal körülvéve. Éppen ezért a Fabresában különleges elkötelezettséget szenteltnek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés iránt.

Munkapolitikáikban a környezet megóvása különös jelentőséggel bír. Ezért folyamatosan fejlesztik a termelési folyamatukat, ezáltal minimalizálva annak a környezetre gyakorolt ​​hatását. A kettős égetési folyamatokkal nemcsak a környezetet védik, de ezzel biztosítják a magas minőségű termékeket is.

K+F Projekt

A projekt célja az, hogy a csempegyártás során hulladék minimalizálását érje el a vállalat. Ez a cél összhangban van a vállalat stratégiájával, hogy fenntarthatóvá váljon, amelynek érdekében az elmúlt években fontos munkát végzett a gyártási folyamat során keletkező hulladékok hasznosítása terén.

A hulladék újrahasznosításának megkönnyítése érdekében a vállalat a korábbi malmot helyettesítette egy magasabb őrlési képességű malommal, amelyet a projekt során a kerámia őrlésére alkalmaznak.

Fedezd fel a Fabresa dekorpaneleket!


Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, akik segítenek eligazodni a burkolatok között, és igény esetén látványtervet is készítenek!

Ribesalbes logó kép

A kezdetek

Az 1986-ban alapított Cerámica Ribesalbes kiemelkedik szilárd és széles körű tapasztalataival a kerámia dekorációk és bevonatok területén. 30 éves története során képes volt tökéletesen egyesíteni a legújabb technológiát és a kézműves kerámia hagyományát, kiváló minőségű kollekciókat állítva elő, amelyek képesek voltak alkalmazkodni és követni a piac legigényesebb trendeit.

A Cerámica Ribesalbes termékeik alapjául a tervezésre és a technológiára támaszkodnak, bevonatokat és padlókat készítve mindenféle felhasználásra, otthontól kezdve a belsőépítészeti projektekig és franchise-ig vagy nemzetközi kereskedelmi létesítményekig.

Katalógusukat színnel teli kerámia gyűjtemények alkotják, sima és foltos, márványozott és díszített, valamint minden elképzelhető dekoratív kivitelben. Nagyon változatos minták, amelyek alkalmazkodnak a legváltozatosabb dekorációs stílusokhoz, a rusztikustól a karamellig, a lágy pasztelltől a leginkább eklektikus vonalig, verhetetlen anyagminőséggel.

Évtizedes tapasztalat

A 30. évfordulón három évtizedes intenzív és megelégedő munkát ünnepelik. Három évtizednyi munkát a kerámia kőagyag és annak tervezési alkalmazásának tanulmányozására és ismeretére szentelt. Három évtized után követi és elemezi a belső terek legújabb trendeit, előrejelzi és alkalmazkodik a divatvilág állandó változásaihoz, amelyeket ma büszkén ünnepelünk.

Ma továbbra is egyenesen előre tekintenek, több erővel és lelkesedéssel, mint valaha, az elégedett ügyfelek által nyújtott biztonsággal, és új kihívásokra és megvalósítandó álmokra törekszenek.

Kollekciók

Az burkolatok letisztult formavonallal rendelkeznek. Gyönyörű strukturált és elegáns felszíne a szoba díszévé válik . Legyen szó minimalista natúr színű lapokról, extavagánsabb felületű lapokról, mindegyikhez találunk megfelelő párosítást.

A végeredmény minden elképezést felülmúl. Ezek a burkolatok megadják az alap hangulatát az enteriőrök berendezéséhez. Az alapdarabok mellet van néhány mintás felületű falilap is. Visszafogott, letisztult színeket melett extrém neon színek és erős árnyalatú srága, rózsaszín, kék, zöld és más pompás színeket is találunk.

Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, akik segítenek eligazodni a burkolatok között, és igény esetén látványtervet is készítenek!

Realonda burkolat logó

Kerámia szenvedély

A Realonda története több mint 80 évvel ezelőttre nyúlik vissza. Az első ciklus El Tercio néven volt ismert, amely 1920-ban kezdődött és 1936-ig tartott. A második szakasz 1952-ben kezdődődött, ami jelen leg is tart a már ismert Realonda néven. Ebben az időszakban a gyár folyamatosan alkalmazkodott a technológiai változásokhoz, hogy ügyfeleinek optimális minőségi terméket és gondos kiszolgálást kínáljon, amely elvárásaiknak megfelel.

Alakok és textúrák

Kifejlesztettek egy új kerámiatermék-tipológiát, amely magában foglalja a tintasugaras nyomtatványon végzett innovatív dekorációs folyamatot, amely műszaki korlátozások nélkül lehetővé teszi a kreativitás maximalizálását és testreszabását. A technológiai innováció, amely végtelen dekorációs lehetőségeket nyit meg, amelyek megsokszorozzák a kerámia gyűjtemények sokoldalúságát és felhasználását.

Ez az új technológia lehetővé teszi a nyomtatást minden kerámia felületre. Ezzel lehetővé téve a mintázatok és a hatásoknak a legrealisztikusabb kinézetet. Ezzel a forradalmian új kerámia nyomtatási technikával a díszítés korlátai teljesen eltűnnek, megsokszorozva a készítés lehetőségeit. Az elért felbontás sokkal magasabb, mint más hagyományos módszerekkel elért felbontás, amely a kerámia gyűjteményekhez realizmust és meghatározást ad, amely eddig elérhetetlen volt.

Új dekorációs dimenzió

A Realonda alkotó csapat elkötelezettsége arra irányul, hogy megragadja a természet szépségét minden pompájában olyan úttörő kerámia mintákban, amelyek esztétikailag és funkcionálisan is lenyűgözik a vásárlókat. Merész és avantgárd minták a legújabb esztétikai trendekhez vannak igazítva, de fogalmilag időtlenek. Textúrák, színek, mennyiségek és formák keveréke, amelyek hozzájárulnak a különleges és hangulatos légkör megteremtéséhez.

Tervezői csapatuk folyamatosan kutat és kutat, azzal a céllal, hogy megragadja az új kerámiakoncepciók legújabb esztétikai trendjeit, amelyek a formatervezés és a minőség szempontjából továbbra is meglepik az egyre igényesebb piacot.

Szerelmesi a geometriai formáknak és az általuk kínált végtelen dekorációs lehetőségeknek. Ezért vállalják elkötelezettségüket úttörő formatervezésű háromdimenziós termékek iránt.

Öko filozófia

A technológiai innováció iránti elkötelezettségük olyan termékvonalakhoz vezetett, amelyek megkülönböztetik őket az ágazat vezető vállalatai között.

Tervező csapatuk minden erőfeszítést az új trendek keresésére és adaptálására fordít, hogy elérjék az egyre igényesebb és változó piacot, új, exkluzív javaslatokkal, amelyek növelik márkaértéküket.

Amennyiben a Realonda termékei felkeltették az érdeklődését, látogasson el bemutatótermünkbe, vagy vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

A FAP Ceramiche a szépséget, a designt és a technológiát tartja a legfontosabb erényeknek a kerámia gyártás terén

Bővebben ...

Az Arcana márka termékei közt magas minőségű, a nemzetközi piac igényeinek megfelelő színvonalú burkolatokat talál, ezzel a kimagasló nívóval igyekszik megkülönböztetni magát más csempe és padlólap gyártóktól. 

Bővebben ...

A lakásfelújítók és építkezők számára korábban még soha nem tapasztalt burkolat kínálat áll rendelkezésre, mind a lapok színét, méretét, alapanyagát és mind a textúráját tekintve. A stílusok sokszínűsége közötti döntés, a megfelelő csempe, járólap kiválasztása már fél siker egy megnyerő enteriőr, egy hangulatos terasz vagy egy egyedi fürdőszoba megvalósításához. Az éveken át tartó elégedettség szempontjából legalább ilyen fontos a burkoláshoz szükséges anyagok helyes megválasztása is, vallja a Sopro.

Bővebben ...

Az Aparici Ceramica a gyártás és az innováció területén is a legmagasabb színvonalat képviseli. 
A mai napig családi tulajdonban lévő cég a prémium minőségű kerámia és porcelán gyártás egyik vezéregyénisége mind fejlesztés, trendek és gyártás területén. A márka sikerét a több mint ötven évre visszatekintő filozófiának tulajdonítják, miszerint a termékeket sosem lehet pusztán építőanyagnak tekinteni, hanem a belsőépítészet meghatározó elemei, ami garancia a kiváló minőségükre és esztétikájukra.

Bővebben ...

1. oldal / 2