A FAP Ceramiche a szépséget, a designt és a technológiát tartja a legfontosabb erényeknek a kerámia gyártás terén

Bővebben ...

Az Arcana márka termékei közt magas minőségű, a nemzetközi piac igényeinek megfelelő színvonalú burkolatokat talál, ezzel a kimagasló nívóval igyekszik megkülönböztetni magát más csempe és padlólap gyártóktól. 

Bővebben ...

A lakásfelújítók és építkezők számára korábban még soha nem tapasztalt burkolat kínálat áll rendelkezésre, mind a lapok színét, méretét, alapanyagát és mind a textúráját tekintve. A stílusok sokszínűsége közötti döntés, a megfelelő csempe, járólap kiválasztása már fél siker egy megnyerő enteriőr, egy hangulatos terasz vagy egy egyedi fürdőszoba megvalósításához. Az éveken át tartó elégedettség szempontjából legalább ilyen fontos a burkoláshoz szükséges anyagok helyes megválasztása is, vallja a Sopro.

Bővebben ...

Az Aparici Ceramica a gyártás és az innováció területén is a legmagasabb színvonalat képviseli. 
A mai napig családi tulajdonban lévő cég a prémium minőségű kerámia és porcelán gyártás egyik vezéregyénisége mind fejlesztés, trendek és gyártás területén. A márka sikerét a több mint ötven évre visszatekintő filozófiának tulajdonítják, miszerint a termékeket sosem lehet pusztán építőanyagnak tekinteni, hanem a belsőépítészet meghatározó elemei, ami garancia a kiváló minőségükre és esztétikájukra.

Bővebben ...

Az otthonok, a lakóépületek, a középületek és a városok az emberek nélkül csak üres terek lennének.
A Marazzi ennek tudatában tervez és gyárt több mint nyolcvan éve olyan kerámia felületeket, ahol a pragmatizmus találkozik a szépséggel, az innováció követi a hagyományokat, és a technológia az emberi igényekhez igazodik.

Bővebben ...

Az Ibero fal-és padlóburkolat gyártó vállalatot 1958-ban alapították kerámia lapok gyártására. Az elsődleges céljuk az alapítás óta az ügyfelek elégedettsége, ami a folyamatos befektetések és kutatásoknak köszönhetően mérhetővé is vált. Állandó fejlesztéseik középpontjában az emberi igények és az innovatív, kiemelkedő esztétikai és műszaki tulajdonságok állnak mind a mai napig.

Bővebben ...

A Ragno 1949 óta meghatározó márka az olasz hidegburkolat gyártó vállalatok élvonalában, a magyar piacon 1989 óta vannak jelen és elsősorban a kedvező ár érték arányú és sokszínű termékrepertoáruk miatt kedveltek. Termékeik stílusa követi a belsőépítészeti rendeket, burkolataik hangulata ugyanakkor időtálló eleganciát sugall - valós és azonnali megoldásokat nyújtanak. A több mint 100 termékcsalád között könnyen megtalálja az értékes eleganciát, a nemes klasszikusságot, a vibrálóan vidám színösszeállításokat, a fiatalos és divatos színeket, és nem utolsósorban a természet ihlette felületeket.

Bővebben ...

A Cifre Ceramica 30 éves tapasztalatával több mint 100 országban van jelen. 
Rusztikus felületek, természet ihlette textúrák, harmonikus színkombinációk és különleges formai kialakítás jellemzi a Cifre vörös agyag, márvány és porcelán burkolatait.

Bővebben ...

A Sant’Agostino cég több mint 50 éves múltra tekint vissza a burkolat gyártás terén. A még mai napig családi kézben lévő vállalat 1964-ben nyitotta meg első gyárát, és azóta is minden burkolatot Olaszországban gyártanak. A mai napig az alapító család által vezetett cég folyamatos megújuláson és fejlődésen ment keresztül, évről évre innovatív gyártási technológiákat vezetett be míg meghódította a piacot. A Sant’Agostino az egyik vezető design burkolat gyártó, erősen meghatározza a piacon uralkodó trendeket.

Bővebben ...