Dual Gres - Vezető spanyol csempe gyártó

Hagyományos padlólapok és csempék gyártója. Különleges retro mintájú burkolat a cég védjegye. A burkolatok minőségi vörös agyag felhasználásával készülnek. Az anyag szépsége, egyszerű felhelyezése és könnyű tisztán tarthatósága a legfőbb előnyei.

A padlólapok legtöbbje 45×45 cm-ek, ez igazán közkedvelt a burkolati piacon, így a padlólapok esetén az egyik vezető spanyol gyártó. Nem gyártanak nagy sorozatokat, viszont a katalógusban szereplő összes lapból rendelkeznek készlettel, így rövid az átfutási idő.

Mediterrán stílus

Ha a tradicionális spanyol padlólapok színeire és mintáira vágyunk, akkor kitűnő választás. A hangulata igazán mediterrán, így ha melegséget és színeket szeretnénk csempészni otthonunka ez a burkolat kitűnő választás lesz. Az egyedi mediterrán hangulatú burkolatok mellett, gyönyörű természetes kő hatású burkolatokat is találunk, amiket könnyedén tudunk egymással és a dekor burkolatokkal kombinálni.

Fejlett technológiájának köszönhetően bármilyen elképzelésű mintázatot könnyedén megtudnak alkotni. Ennek köszönhetően könnyedén tudják utánozni a természetes anyagokat mint a fa, beton, cement vagy kő hatás így a burkolatok felszíne teljesen élethű lesz. A Dual Gres burkolatai nem csak lakossági felhasználásra alkalmasak, megálják a helyüket közösségi terekbe, vendéglátó egységekbe, ipari területekre, kül és betérre egyaránt.

dual gres gyarto leiras

Környezetvédelem

A Dual Gres elkötelezettséget szentel a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés iránt. A környezet megóvása különös jelentőséggel bír, így a teljes gyártási folyamatban újításokat és fejlesztéseket alkalmaznak. A termelési folyamatokat úgy fejlesztik, hogy minimalizálják annak a környezetre gyakorolt hatását.

DualKer – A tökéletes porcelán

Kifejlesztették a saját, „DUALKER” üveges porcelán sorozatukat, hogy lehetővé tegyék két alapvető cél elérését.

Kiváló műszaki tulajdonságokkal, nagy ellenálló képességgel a külső hatásokkal, alacsony porozitással, valamint a savakkal, szennyeződéssel és jéggel szembeni áthatolhatatlanságú mázas porcelán csempékkel szemben. A széndioxid-kibocsátás és a CO2-kibocsátás csökkentése annak érdekében, hogy a lehető leginkább tiszteletben tartsuk a környezetet.

Fedezd fel a Dual Gres burkolatokat!


Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, akik segítenek eligazodni a burkolatok között, és igény esetén látványtervet is készítenek!