Emigres Olite

Lenyűgöző természetes kő hatású, sima és strukturált felületű fehér agyag anyagú falilap. Természetes fehér, bézs és szürke színek.

Emigres Olite Blanco 20x60

Speciális tisztítószer olaj, zsír és viasz okozta szennyeződések kerámiaburkolatokról, betonfelületekről, egyéb ásványi alapú aljzatokról, természetes kőlapok eltávolításához.

Emigres Olite Gomera Negro 20x60

Fali | Vörös agyag  20x60 cm

Emigres Olite Gris 20x60

Kiadós, környezetbarát tisztító és ápolókoncentrátum kerámiacsempékhez és járólapokhoz, téglacsempéhez, agyag és klinker lapokhoz és betonkövekhez.

Emigres Olite Gomera Blanco 20x60

Lúgos, felhasználásra kész, aktív tisztító részecskéket tartalmazó tisztítószer. Gyorsan, hatásosan távolítja el a kormot és más égési maradványokat.

Emigres Olite Liebana Beige 20x60

A beépített zuhanyzó egy igen kedvelt megoldás napjainkban, mert lehet elegáns és egyedi megjelenésű mindamellett, hogy lehetővé teszi a helyiség…

Emigres Olite Gomera Beige 20x60

Erős hatású, savtartalmú tisztítószer, mely eltávolítja a kivirágzásokat, kéregképződményeket, habarcs- és betonmaradékokat természetes kövekről, betonról, teraszokról, és homlokzatokról.

Emigres Olite Gomera Oxido 20x60

Fali | Vörös agyag  20x60 cm

Emigres Olite Gomera Gris 20x60

Speciális színélénkítő termék olyan természetes kőburkolatok színének és struktúrájának elmélyítéséhez, amelyek fakónak és színtelennek hatnak vagy amelyeket egy polírozott felülethez…

Emigres Olite Liebana Gris 20x60

Adatkezelésre vonatkozó tájékoztatás A Nyereményjátékkal kapcsolatos adatkezelések tekintetében a Szervező (azaz a Benedek és Tsa Kft.) minősül adatkezelőnek. A Nyereményjátékkal…

Emigres Olite Liebana Blanco 20x60

Fürdőszobák, zuhanyzók, úszómedencék, mellékhelyiségek, csempézett, munka és közösségi helyiségek takarításához és fertőtlenítéséhez alkalmas vegyszer.