Az Arcana márka termékei közt magas minőségű, a nemzetközi piac igényeinek megfelelő színvonalú burkolatokat talál, ezzel a kimagasló nívóval igyekszik megkülönböztetni magát más csempe és padlólap gyártóktól. 

 Arcana burkolat története és elve

1997 óta az Arcana a nemzetközi piac élén áll. A különböző trendekhez igazodó legújabb, kiváló minőségű termékeit exportálja világszerte a cég. A leginnovatívabb gyártási technikáknak és egy magasan képzett csapatnak köszönhetően az Arcana állandó áttörést biztosít a kerámiatermékek tervezésében, formátumában és készítésében. A társadalmi felelősségvállalás részeként a vállalat mélyen elkötelezett a legjobb műszaki minőség biztosításában, hogy kielégítse az egyes piacok igényeit.
Az abszolút elkötelezettségen alapuló filozófiával az Arcana fő célja, hogy minden ügyfelüknek a lehető legmagasabb minőséget nyújtsa. Ezért a kerámiatermékek sokfélesége együtt jár a gyors, hatékony és precíz ügyfélszolgálattal és garantált megoldásokkal. Az Arcana csapata garantálja az adminisztrációs és irányítási folyamatok ellenőrzését és hatékony működését. A nemzetközi terjeszkedését és jelenlétét mára már 5 kontinensen megerősítette a vállalat.


Gyártási folyamat az Arcana-nál

1. Nyersanyag előkészítés
2. Porlasztva szárítás- azaz, a folyadékot porlasztó fejjel kisméretű cseppekre aprózzák, ettől a párolgásifelülete megnövekszik, így a meleg szárító levegő hatására gyorsan elveszti nedvességtartalmát. A folyamat végterméke száraz por.
3. Préselés, nyomás
4. Szárítás
5. Zománc
6. Dekoraációs elemek elkészítése
7. Égetés
8. Minőség-ellenőrzés
9. Logisztika


Arcana termékek

Az Arcana Ceramica sokoldalú és minőségi termékeket kínál ügyfeleinek, amelyek a legújabb technológiával készülnek. Minden részletről gondoskodnak, és hisznek abban, hogy modern termékeik bármely közönség számára jól alkalmazható és megfelel az igényeiknek. A katalógusban a legutóbbi trendektől és a klasszikus kialakításoktól kezdve a legextrémebb darabokig mindent megtalál. Válasszon a különböző textúrák közül, és adjon velük egyedi megjelenést otthonának!

Porcelán termékek

A porcelán termékeknek nagyon alacsony a vízfelvétele, nagy mechanikai ellenállásuk illetve ellenállnak a vegyi anyagoknak és a fagynak. Alkalmasak lakó-és kereskedelmi épületek belső vagy külső felületein történő használatára. Általában ezeket a porcelán termékeket lépcsőfokok és azok szegélyeinek borítására is alkalmazzák.

Fali burkolatok

„Azulejo” a hagyományos spanyol neve a száraz, préselt, zománcos fali kerámiának, amelyek alkalmasak lakó és közületi épületek belső vagy külső felületein történő használatra. A kiegészítő darabok általában díszes elemeket, szegélyeket és mozaikokat tartalmaznak. Ezek a termékek lehetőséget nyújtanak arra, hogy dekoratív célokra bármilyen textúrát vagy mintát előállítsanak belőlük. Üvegezett mázzal, azaz zománccal borítják őket, amely lehet fehér vagy színtelen.

Járólapok

A csempék családjában a „Gres” járólapok száraz, préselt és üveges kerámiák. A padlóburkolatok alacsony vagy közepesen alacsony vízfelvétellel készülnek. Alkalmasak lakó ingatlanokba és nagy forgalmú kereskedelmi épületek belső vagy külső felületein történő használatára. A kiegészítő darabok általában betétek, háromszögek, szegélylécek, lépcsőfokok és határok.
Arcana Aquarelle burkolatok
Az Arcana Aquarelle hosszúkás formájú csempecsalád. Formájának köszönhetően moderné varázsolja az enteriőrt. Különleges és letisztult színeinek köszönhetően nem csak hogy fürdőszobában, de a nappaliban és a konyhában is tökéletesen megállja a helyét. Minden egyes csempe szín mellett megtalálható egy kissé strukturált felületű mintás csempe is, amivel egyedivé tehető a kiválasztott terület. Az alapszínek mellett megtalálható dísz csík és virágmintás burkolat is a családban.


Forduljon a Benedek Szerelvény munkatársaihoz bizalommal!

Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, akik segítenek eligazodni a burkolatok között, és igény esetén látványtervet is készítenek.