A Cifre Ceramica 30 éves tapasztalatával több mint 100 országban van jelen. 
Rusztikus felületek, természet ihlette textúrák, harmonikus színkombinációk és különleges formai kialakítás jellemzi a Cifre vörös agyag, márvány és porcelán burkolatait.

Cifre - 30 éves tapasztalat a burkolatgyártás terén

A Cifre burkolatainak színpalettáján megtalálhatóak a lenyűgözően tarka és a szofisztikált színek is. Burkolataik a színeken kívül a fényes, selyemfényű és matt finishekkel is hatnak az érzékeire, amik felfedik a lapok részletgazdag textúráját és különleges felületi kiképzését.

Időtlen klasszikusok

Amikor elragadnak minket a trendek, gyakran megfeledkezünk az anyagok valós értékéről és a bennük rejlő lehetőségekről. Így van ez a burkolatoknál is. A Cifre csak kiváló minőségű alapanyagokat használ fel fal- és padlólapjaihoz.

Avantgard design és páratlan gyártási folyamatok

Cifre Ceramica burkolatait, gyártási folyamatait és még a csomagolást is egy lenyűgöző formatervező iroda álmodta meg szinte a semmiből.

Termékeiket számos különböző gyártósoron készítik, a legmagasabb szintű minőséget biztosítva a gyártás hatékonyságának megfelelően minden formában.
A jelenlegi gyártási folyamataik eredményei fehér és vörösagyag burkolólapok a legkülönbözőbb formákban, színekben és textúrákkal.

Zenon

A Zenon a legfrissebb, forradalmian új anyagok élvonalában áll, lehetővé téve a Cifre csoport számára, hogy különleges, kifejezetten belső terekbe és dekorációra szánt Solid Surface burkolatokat kínáljon.

A Solid Surface felszínű és a Gel Coat bevonatú burkolatok alkalmasak zuhanytálcák burkolására, fürdőszobai bútorok felszínének, kádak külsejére stb. A Zenon a belsőépítészet világába is belépett a designer és építész körökben ismert és elismert Fabio Rotella vezetésével és a Zenon +-al, a díszítő burkolatok első gyűjteményével.

A Cifre kollekciói – variálható színek és méretek

A Cifre burkolatai igen nagy változatosságot mutatnak színek, minták és méretek tekintetében is. Ezzel a gyártó nem csak az Ön választási lehetőségeit bővíti, de sok esetben lehetőséget biztosít a meglévő családokon belül a lapok kombinálására is.
Az Cifre rendelkezik az egyik legátfogóbb termékpalettával mind színek, mind pedig hatások tekintetében. Burkolólapjaik közt megtalálhatóak matt, fényes, mázas és polírozott felületek egyaránt, és nem a visszafogott pasztell árnyalatok mellett nem riadnak vissza az élénk színek használatától sem.

Divatos hatások

A manapság divatos burkolatok egyik sajátos tulajdonsága, hogy a valódi alapanyaguk nem egyezik meg azzal, amit a felszínen láthat belőlük. Így a Cifre vörös agyagból és porcelánból készült burkolatai a legkülönbözőbb arcot mutatva cement, kerámia, és porcelánhatású változatban is elérhetőek.
Gyűjteményükben a divatos fa-, kő-, cement- és textilhatású burkolatok mellett megtalálhatóak a fényes felületű minimalista, és örökérvényű márványhatású lapok is.

Beton és cement

Van hogy a mindennapi élet gyönyörűvé és divatossá válik. A cement, és általa a beton az egyik olyan anyag, ami világszerte egyre közkedveltebbé vált az elmúlt években. Jellegzetes karakterisztikája meghatározza a külső és belső terek hangulatát. Ipari és egyben városias vagy éppen szofisztikált hangulatot és külsőt biztosít. Ezt a hangulatot idézi a Cifre a cement hatású kerámia lapjaival.

Touch print -  az innovatív nyomtatási technológia

Néha a forradalom belülről érkezik, így volt ez a Touch Print technológiával is, ami a Cifre Ceramica új elkötelezettségét mutatja a kerámia nyomtatásának javítása érdekében. Felfedezni, hogy a minta hogyan lehet még valósághűbb, hogyan alakítható ki még több egyedi felület.
A Touch Print által a divatos minimál hatású burkolatokat változatos mintákkal, 3D hatással és meleg tónusokkal lehet vegyíteni.

Amennyiben a Cifre termékei felkeltették az érdeklődését, látogasson el bemutatótermünkbe, vagy vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!