Kezdetek

Fabresa 1960-ban született Lucena del Cid-ben azzal a szándékkal, hogy kis méretű kerámia megoldásokat kínáljon . Néhány évvel később a vállalat úgy döntött, hogy új irányba lép, és nemzetközi terjeszkedési stratégiákat vezet be és ki bővíti a termékportfólióját, amelyben a jelenlegi esztétikai trendek és a valós piaci igények jelennek meg. Számukra az ügyfél az első.

A Kerámiatechnológiai Intézet (az ITC, az egyetlen nemzeti szinten jóváhagyott központ az ilyen típusú tesztekre) által végzett tesztelési folyamat, valamint a Fabresa termékének jelenleg elegendő kapacitást biztosít a versenyképességhez az összes legjobb kerámiatermékkel a világon.

Filozófia

Cégük filozófiájának pillére a termékminőség és az ügyfélszolgálat iránti szilárd elkötelezettség. A termékkel kapcsolatban megvizsgálják a piac igényeit, a felmérés után alkalmazkodnak az igényekhez, és olyan fejlesztéseket és termékeket hoznak létre, amivel kielégítik az aktuális igényeket és trendeket.

Folyamatos fejlesztés és egyeztetés kulcsfontosságú szerepet játszik a gyártási folyamatok során, így tudjuk garantálni vevőink számára azt a folyamatos minőséget, amire teljeskörű garanciát vállalunk. Számukra a vevői elégedettség mindig is fontos volt így a minőségi és aktuális trendnek megfelelő termékek gyártása a fő szempont.

mopa dekor panel 1200x600

Környezet

A Fabresa gyár a L'Alcalatén régió szívében található, egy csodálatos környezetben, gyönyörű természeti tájakkal körülvéve. Éppen ezért a Fabresában különleges elkötelezettséget szenteltnek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés iránt.

Munkapolitikáikban a környezet megóvása különös jelentőséggel bír. Ezért folyamatosan fejlesztik a termelési folyamatukat, ezáltal minimalizálva annak a környezetre gyakorolt ​​hatását. A kettős égetési folyamatokkal nemcsak a környezetet védik, de ezzel biztosítják a magas minőségű termékeket is.

K+F Projekt

A projekt célja az, hogy a csempegyártás során hulladék minimalizálását érje el a vállalat. Ez a cél összhangban van a vállalat stratégiájával, hogy fenntarthatóvá váljon, amelynek érdekében az elmúlt években fontos munkát végzett a gyártási folyamat során keletkező hulladékok hasznosítása terén.

A hulladék újrahasznosításának megkönnyítése érdekében a vállalat a korábbi malmot helyettesítette egy magasabb őrlési képességű malommal, amelyet a projekt során a kerámia őrlésére alkalmaznak.

Fedezd fel a Fabresa dekorpaneleket!


Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, akik segítenek eligazodni a burkolatok között, és igény esetén látványtervet is készítenek!