Az Arteo prémium laminált padlók különböző méretű lapjai egymással kombinálhatók, így olyan padlód lehet, amilyet megálmodtál. Add meg magadnak azt az örömöt, hogy a saját ízlésed és stílusod szerint töltöd meg élettel az otthonod.  Az Arteo laminált padlók 3D struktúrával rendelkeznek, ezért látásra, tapintásra megszólalásig hasonlítanak a tömör fára. Sokak szerint olyan, ha nem szebb, mint a valódi fapadlók, de sokkal ellenálóbb és nem kell pár évente felcsiszolni, lakkozni.

Bővebben ...

Mire kell odafigyelni, amikor óriási burkolatot választ otthonába? Mit érdemes átgondolni előtte?

Bővebben ...

A beépített zuhanyzó egy igen kedvelt megoldás napjainkban, mert lehet elegáns és egyedi megjelenésű mindamellett, hogy lehetővé teszi a helyiség egységes, letisztult formavilágú kialakítását, valamint a zuhanyterületre való küszöb nélküli belépést. A kivitelezésével és a szükséges anyagokkal kapcsolatban azonban számos kérdés szokott felmerülni. Ezeket a kérdéseket próbáljuk megválaszolni alábbi cikkünkben.

Bővebben ...

Otthonunk felújításának egyik alapköve a padló és a fal újraburkolása. A tökéletes végeredményhez azonban nem elég kiválasztani egy szemkápráztató járólapot vagy csempét. A végső összképet és tartósságot nagyban befolyásolja a burkolat fugázás és a ragasztás minősége. 

Bővebben ...

Alábbi cikkünk elígazítást nyújt a mozaik csempék világában és alkalmazási területeiben.

Bővebben ...

Magyarországra az elmúlt években kezd bekígyózni a régi új trend, a metró csempe. Ennek az egyszerűnek tűnő fali burkolatnak nem csak esztétikai vagy műszaki jelentősége, de történelmi hagyományai is vannak. Alábbi cikkünkben ennek alkalmazásához adunk tippeket.

Bővebben ...

Alábbi cikkünkben segítünk megismerni a kültéri burkolás legfontosabb szempontjait. Eligazítást nyújtunk, hogy milyen burkolatot és hozzá milyen segédanyagot érdemes választani erkélyre, teraszra vagy a télikertbe, és mikor érdemes azokat lefektetni.

Bővebben ...

Gyakran merül fel a kérdés, hogy padlófűtéshez, vagy bármilyen más felületfűtéshez miyen burkolatot érdemes választani. A kérdésre a választ cikkünkben olvashatja...

Bővebben ...

A következőkben a színek emberekre gyakorolt pszichológiai hatásról olvashat, és tippeket adunk a használatukhoz is.

Bővebben ...

Aktuális konyhai burkolat trendek

Alábbi cikkünk a jelenlegi konyhai burkolási trendekben ad eligazítást, melyek időtállóságukat már sokszor bebizonyították. A nagyon extravagáns, vélhetően rövidtávú trendekre ebben a cikkben nem térünk ki. A legfrissebb burkolat és csempe trendekből egészen pontosan látszik, hogy az emberek igyekeznek egyre több és több kapcsolatot kialakítani a természettel.

Bővebben ...

Régi burkolatra az új

Felújításkor igen gyakori megoldás, hogy a régi csempét vagy padlólapot nem szedik fel, hanem arra rakják az újat. Ennek a megoldásnak vannak kockázatai, amit csak egy jó hidegburkoló szakember tud pontosan felmérni. Alábbi cikkünk azoknak ad tippeket, akik ezt a megoldást választják.

Bővebben ...

Fürdőszoba felújítás

Cikkükben összefoglaljuk a tíz legalapvetőbb hibát, amit a felújítás során véthet.

Bővebben ...