Emigres Avenue

Gyönyörű strukturált, elegáns felszíne a szoba díszévé válik. Ezzel a modern fali csempével fényűzővé varázsolhatja otthonát.

Hiszünk a jó szolgáltatás erejében - A Vevő mindig az első!

Ez a mondás filozófiánk alappillére. Üzleteinkben ezt minden Vevői igényt kiszolgálva, magas szintű szakmai segítségnyújtással, jó árakkal és széles áruválasztékot lefedő raktárkészlettel biztosítjuk 1993-tól a mai napig.

Az elsődleges szempont a vevői elégedettség

A legtöbb ember, amikor otthonát újítja fel, kénytelen külső információkra hagyatkozni, mert a mindennapi életben nem követi nyomon a piacon aktuálisan uralkodó trendeket. Megpróbál az adott témának interneten utánaolvasni, illetve kikéri a témában jártas, szakavatottabb ismerőseinek véleményét. Ez azonban nem mindig célravezető.
Mi azon dolgozunk minden nap, hogy a Benedek Szerelvény üzleteibe betérő vásárlók ne csak az általuk kiválasztott terméket kapják kézhez, hanem az örömteli, hosszútávú használathoz szükséges ismeretekkel is felruházzuk őket. Szeretnénk, ha kiszolgálásukra élményként emlékeznének vissza.

Ingyenes 3D látványtervezés

Válassza ki az elképzeléseinek leginkább megfelelő burkolatokat és fürdőszobai berendezéseket, zuhanykabint, kádat, szanitereket, munkatársaink pedig a ViSoft program segítségével elkészítik Önnek az első két látványtervet díjmentesen! 

Házhozszállítás

A megrendelt termékeket akár ingyen házhoz is szállítjuk! Cégünk saját gépjárműparkkal rendelkezik, a nagyobb rendeléseket egyedi elbírálás alapján akár ingyen kiszállítjuk! Kérje munkatársaink ajánlatát!

Szakmai tanácsadás

Szakértő munkatársaink folyamatos szakmai képzésben és gyártói oktatásokban részesülnek. Ismerik a termékek sajátosságait, a gyártási folyamatokat, a vevői igényeket és az aktuális trendeket egyaránt!
Ráadásul fürdőszobai és épületgépészeti termékeink kapcsán is megfelelő segítséget tudnak nyújtani. Forduljon munkatársainkhoz bizalommal!

Segítség a megfelelő termékek kiválasztásában

A kiválasztott burkolat vagy fürdőszobai berendezés hosszútávon lesz otthona meghatározó része. Egy megfelelő színnel, mintával vagy formával egészen új külsővel ruházhatja fel otthonát. Játszhat a terek kialakításával és berendezésével. Egy szűk helyiséget is tágassá alakíthat vagy egy sötét konyhát is világossá varázsolhat. Munkatársaink az optimális színharmónia és térhatás elérésében is tudnak segíteni.

Anyagszükséglet kalkuláció

Ha kiválasztotta a burkolatot, akkor nagyon fontos kiszámolni a szükséges anyagmennyiséget. Ez több tényezőtől függ, úgy mint a burkolandó helyiség mérete, elrendezése és a választott burkolatok mérete valamint formája.
Értékesítőink az anyagigényt is meghatározzák Ön helyett!

Fürdőszobai és épületgépészeti termékek értékesítése

A Benedek és Tsa Kft. neve az elmúlt évtizedekben egybeforrt a fürdőszobai és épületgépészeti termékek értékesítésével. Ebből adódóan, ha otthonába a burkolatok mellett kazánra, vízmelegítőre, radiátorra, szaniterekre, csaptelepekre,  zuhanykabinra vagy más hasonló épületgépészeti berendezésre van szüksége, üzleteikben biztosan talál megfelelőt.
Szakképzett értékesítő munkatársaink segítenek az otthonába szükséges, ár-érték arányban optimális termék kiválasztásában.

Széles termékpaletta, nagy raktárkészlet

A minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szakszerű, gyors kiszolgálásra, amit az üzleteikben azonnal elérhető nagy árukészlet garantál. Emellett speciális igények megvalósítására és egyedi termékek beszerzésére is lehetőséget biztosítunk.

Minden igényt kielégítő, egyedi árajánlatok készítése

A Benedek és Tsa Kft. a vásárlóinak több évtizedes bizalmát állandó odafigyeléssel és személyre szabott árajánlatokkal, kedvezményekkel viszonozzuk.

Benedek Szerelvény webáruház és Benedek Burkolat weboldal

A modern kori elvárásoknak megfelelően számos épületgépészeti és fürdőszobai termék, valamint burkolat és burkolási segédanyag elérhető webáruházunkban, vagy megtekinthető weboldalunkon.
A www.benedekburkolat.hu weboldalon az általunk forgalmazott burkolatokat böngészheti, olvashat a burkolat választás fortélyairól, az aktuális trendekről és inspirálódhat is.
A www.benedekszerelveny.hu webáruházban pedig megvásárolhat számos több ezer épületgépészeti és fürdőszobai terméket!

latvanytervezes

 

Csempe típus: Fali csempe
Felhasználási terület: Beltér
Fagyálló: Nem
Csempe felület: Matt, Strukturált
Csúszásmentes: Nem
Szín kategória: Fehér

További színek 2db