Durstone piac

A Durstone a kerámia forma külseje és ereje, valamint a legújabb technológiák alkalmazása a kerámiagyártásban lehetővé teszi számukra, hogy ezeket az egyedi, tartós és esztétikus darabokat kínáljuk a vevőknek. A kiterjedt értékesítési hálózatnak köszönhetően kollekcióik 76 országban van jelen, Európától, a Közel-Keleten át egészen a Távol- Keletig. Büszkék arra, hogy az avantgárd építészeti és belsőépítészeti stúdiókban, valamint a legjobb kerámia- és építőanyag-forgalmazók létesítményeiben jenek vannak.

A Durstone mindig is jelen volt, kibővítette katalógusát innovatív termékkel és kifogástalan szolgáltatással, évről évre befektetve újabb ötletekbe. És a jutalom az, hogy a Durstone ezen a piacon az ügyfelek között az iparágban a legjobb helyzetben lévő és minősített vállalatok közé tartozik. Az igényének köszönhetően a Durstone évek óta Európát választotta a fő exportpiacnak. Ezzel a döntéssel sikerült elérnünk, hogy együtt dolgozzunk a legjobb európai forgalmazókkal és gyártókkal.

durstone gyarto leiras

Új design és forma

Az állandó élvonalban maradást az is segítette, hogy a Durstone nem a piacon meglévő burkolatokhoz hasonlókat készített, hanem teljes új designt és formákat álmodott meg. Korszerűbb vonalak, különféle bevonatok és hatalmas méretű burkolati lapok jellemezték az új designt.

Ebben a tekintetben meg kell jegyezni, hogy úttörők voltak a termékcsaládok elindításában és az olyan extrém burkolatok kitalálásában, amelyeket más gyártók később beépítettek termékcsaládjukba. Katalógusunkban egyszerű tájékozódni, ugyanakkor elég széles ahhoz, hogy megfeleljen a legmagasabb piaci igényeknek.

A Durstone porcelán csempe teljes választéka nagy formátumú egyenirányítású darabokból áll. A burkolat családok nagy részét különböző kivitelben kínálják (természetes, lappato, csúszásgátló vagy 2 cm vastag), mindig arra gondolva, hogy megoldásokat kínáljon a belsőépítészeti és dekorációs piac legigényesebb igényeihez.

Extrém méretek

Mindegy milyen anyag, vagy stílus utánzásáról legyen szó, a Durstone fejlett technológiájának köszönhetően a burkolati lapok élethűen hasonlítanak az adott kő, cement, vagy fa hatásra. Beépítették kínálatunkba a nagy formátumú, extrém méretű burkolatokat. Ez egy olyan termék, amelyet szakemberek számára terveztek, mind a hazai reform területén, mind a legigényesebb dekorációs projektekben. 31 × 98 cm, 90 x 90 és 40 × 120 cm méretben kapható, minden kollekció alapdarabokból áll, amelyek különböző domborművekkel és dekorációs lapokkal kombinálhatók.

Fedezd fel a Durstone burkolatokat!


Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, akik segítenek eligazodni a burkolatok között, és igény esetén látványtervet is készítenek!