Belső terek új dimenzióban​

A MOPA dekorpanelek egyediek és formagazdagok, melyek elegáns struktúrával és kreatív felülettel rendelkeznek. Korszerű és sokoldalú felhasználási lehetőséget biztosítanak, így szinte azonnal bármely tér látványosan átalakítható.  A különböző panelformák, és színek is kombinálhatók egymással, így a variációk lehetősége végtelen.

Nem csak mutatósak, de praktikusak is, mivel könnyen tisztíthatók, hő- és hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkeznek, valamint a memória habnak köszönhetően puhák és nem deformálódnak. A gipszpanellel szemben előnye, hogy nem igényel semmilyen további kezelést, nincs szükség alapozásra és festésre. Azonnal tökéletes, meleg hatást kölcsönöz a helyiségnek.

Dekorpanel anyaga és szerkezete

A MOPA dekorpanel nagy sűrűségű memória habból készül, melyet magas minőségű műbőr bevonattal látnak el. A panel szerkezeti vázát a bambuszrosttal dúsított memória hab adja, melyben mikrobuborékok találhatóak. A mikrobuborékok biztosítják a termék hang- és hőszigetelő tulajdonságát.

A memória hab vázra egy speciális –a valódi bőrhöz hasonló tapintású- PU műbőr borítás kerül, mely sokkal puhább a többi műbőrhöz képest, valamint a kopásállósága is magasabb. A bevonat különlegessége, hogy vízzáró, ugyanakkor légáteresztő. Nem csak a panel felső borítása, de alsó rétege is tartalmaz egy záróréteget, mely biztosítja, hogy nem szívja be a párát és nedvességet.

mopa dekor panel 1200x600

A MOPA dekorpanel tulajdonságai

Víz- és nedvességálló

A bambuszszövet habanyagnak és a minden oldalát bevonó tökéletes PU bőrbevonatnak köszönhetően a panelek víz és nedvességállóak.

Tűzgátló

A tűzgátlási képesség eléri a B kategóriát az EN13501 szabvány szerint, az SGS minősítése szerint. Égése kis mennyiségű füstöt képez, ami nem irritáló.

Hangszigetelő

A sokszögű 3D térbeli formáknak és a nagysűrűségű belső habnak köszönhetően a hang elnyelődik az éleken folyamatosan visszaverődve.

Könnyen tisztítható

A magas minőségű bevonatnak köszönhetően a panelek könnyedén tisztán tarthatók nedves ruhával, vagy porszívózással.

Bármilyen felületre

Nem igényel semmilyen előkészítést, a termék a megfelelő ragasztóval közvetlenül felhelyezhető műanyagra, betonra, fára, festett vagy tapétázott falra is.

Fedezd fel a Mopa dekorpaneleket!


Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, akik segítenek eligazodni a burkolatok között, és igény esetén látványtervet is készítenek!